Yıllar sonra gelen 'Doktorlar' itirafı!

Oyunculuğu bırakıp moda sektörüne adım atan Yasemin Özilhan, Aslı Şen'ın YouTube kanalındaki programına konuk oldu. Özilhan hakkında merak edilenleri anlattı.

Yüzünde estetik olduğuna dair iddialara açıklık getiren Özilhan, “Hep estetik diyorlar ama ben bir tek dudağımı yaptırdım. Doktorlar dizisinde 58 kiloydum. Şuan 50 kiloyum. Diziye 20 yaşında başladım, 22’de bitirdim.

"BANA ZORLA KİLO ALDIRMIŞLARDI"

Şuan 33 yaşındayım. Belli bir yaştan sonra yüz inceliyor, oturuyor. O dizi için bana zorla kilo aldırmışlardı” şeklinde konuştu.

Yıllar sonra gelen 'Doktorlar' itirafı!

Hamilelik döneminde aldığı kilolarla ilgili de konuşan Yasemin Özilhan şunları söyledi:

“Emine’de 19 kilo aldım 74 kilo ile doğuma girdim. 2 ay içinde 25 kilo verdim. 50 kiloya düştüm. Zaten 1,5 ay sonra ikinciye hamile kalmışım… Büyük olan aynı babanne. Küçük olanın hatları bana benziyor ama renkten dolayı baba tarafı görünüyorlar… Doğumdan sonra zayıflamak için bir çabam oldu. Çikolatalı gofret yediysem, onun kalorisi kadar da koştum. İzzet 20 kilo aldı. 90’lara çıktı. İkinci hamileliğimin sonunda o kilo vermeye başladı. Hala günde çift idman yapıyor. Ben kick boks yapıyorum. Emine’de çok kilo aldım. Emzirme dönemi bitince, ekmeği kestim. Bir daha hiç ekmek yemedim.”

 

Yıllar sonra gelen 'Doktorlar' itirafı! ile ilgili etiketler Yasemin Özilhan doktorlar ela
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.