Yıllar Sonra dizisinin konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak?

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'e sezon finalinde ölerek veda eden Selim Bayraktar'ın yeni dizi "Yıllar Sonra"yla anlaştığı ortaya çıktı. Yıllar Sonra dizisinin konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? Yeni diziyle ilgili merak edilen bilgileri haberimizde bir araya getirdik.

Geçen sezondan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Beni Bırakma, Sen Anlat Karadeniz ve Aşk ve Mavi dizilerini ekranlara sürecek olan ATV, yeni sezona Yıllar Sonra dizisini de dahil ediyor. Yıllar Sonra dizisinin konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? Detaylı bilgiler haberimizde...

Yıllar Sonra dizisinin konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak?


Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'e sezon finalinde ölerek veda eden Selim Bayraktar'ın yeni adresi belli oldu. Dizinin finalinde camdan düşüp ölen kişi olduğu ortaya çıkan Selim Bayraktar, ATV'nin yeni iddialı dizisi "Yıllar Sonra"yla anlaştı. Çekimlerinin yarın başlaması planlanan yeni dizisinde Bayraktar, yıllar sonra ortaya çıkan kilit bir karaktere hayat verecek.

YILLAR SONRA DİZİSİNİN KONUSU NE? KİM OYNUYOR?
Feride Kaytan'ın yöneteceği, Esin Gök'ün ise kaleme aldığı "Yıllar Sonra"da Cansel Elçin ile Birce Akalay'ın hayat vereceği Alev ve Adnan'ın kızları Zeynep'i ise genç yetenek Aslıhan Malbora oynayacak. Birce Akalay'ı son olarak Siyah Beyaz Aşk dizisinde izlemiştik. Cansel elçin de Eve Dönüş dizisinde rol almıştı.

Güçlü kadrosu ve hikâyesiyle yeni sezonun en dikkat çeken projelerinin başında gelen dizide Birce Akalay'ın canlandıracağı Alev'in ailesinden uzaklaşıp özgürlüğün tadını çıkardığı gece tanıştığı Adnan, tüm hayatını değiştirecek.

Yaşanmış bir hikayeden esinlenen dizi ”Bazı günahların cezasını masumlar çeker ve bazı günahların kefareti bir ömür sürer” sloganı ile ekranlara gelecek. ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak dizi Eylül'de yayınlanmaya başlayacak.

ATV YENİ SEZONA HAZIR
Geçen sezondan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Beni Bırakma, Sen Anlat Karadeniz ve Aşk ve Mavi dizilerini ekranlara sürecek olan ATV, yeni sezona Yıllar Sonra, Can Kırıkları ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerini hazırlıyor. Gündüz kuşağının vazgeçilmez isimleri Müge Anlı ve Esra Erol da yeni sezonda ATV'de olacak.

Yıllar Sonra dizisinin konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? - Resim : 2
CANSEL ELÇİN
Cansel Elçin, 20 Eylül 1973 İzmir - Tire doğumlu Türk sinema, tiyatro ve televizyon oyuncusudur.

1982 yılından bu yana Paris’te yaşamını sürdürmekte olan Cansel Elçin, ilk ve orta eğitimini Paris’te Lycée Racine’de tamamladıktan sonra, aile işini devam ettirmek üzere ekonomi ve sosyal bilimler okudu. Bir süre ticaretle uğraşsa da akşam kursları ile başladığı tiyatroya, Fransa’nın önde gelen tiyatro okullarından Ecole Florent’e yazılarak devam etti. Gérard Depardieu, Sophie Marceau, Isabelle Adjani gibi isimlerin ders verdiği Ecole Florent'te Audrey Tautou’yla aynı sınıfta okuyan oyuncu, daha sonra New York’tan gelen ve Actor's Studio’u kuran Lee Strasberg'in oğlu John Strasberg ile Jack Garfein'den sinema ve tiyatro dersleri aldı.

Okulu dereceyle bitirmesiyle birlikte, Fransa’nın çeşitli bölgelerinde birçok temsilde sahne alarak profesyonel tiyatro yaşamına adım attı. Tiyatronun yanı sıra çeşitli reklam ve sinema filmlerinde de rol alan sanatçı, aynı zamanda senaryosunu kendisinin yazdığı ve yönetmenliğini de üstlendiği Papillon adlı kısa bir film çekti.

Bir temsilde kendisini izlemeye gelen Ferzan Özpetek ile tanışan Cansel Elçin, yönetmenin Haremsuare adlı filmiyle kamera arkasında cast oluşumu ve çekim konusunda da deneyim kazandı. Aynı zamanda bu paylaşım, kendisine Türkiye’nin önde gelen kadın yönetmenlerinden Tomris Giritlioğlu ile tanışma fırsatını da yaratmış oldu. Tomris Giritlioğlu'nun teklifi ile birlikte, Kırık Kanatlar adlı dizi için Türkiye’ye gelen oyuncu, böylece sanat hayatını Türkiye’de sürdürmeye başlamış oldu. Hatırla Sevgili adlı televizyon dizisinde başrolü üstlenen ve Beykent Üniversitesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 7. İletişim Ödülleri'nde, 8000 öğrencinin katıldığı anket sonuçlarına göre "En İyi Erkek Dizi Oyuncusu" ödülü alan Cansel Elçin, Yağmur ve Durul Taylan kardeşlerin yönettiği Küçük Kıyamet adlı sinema filmi ile, Türk sinemasına da adım atmış oldu.

Son olarak Özhan Eren'in yönettiği 120 adlı sinema filminde "Süleyman Teğmen" olarak karşımıza çıkan oyuncunun; yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaryosunu üstlenmesinin yanında, birkaç sürpriz rolle de karşımıza çıktığı sinema filmi Kampüste Çıplak Ayaklar' Ekim 2009'da gösterime girmiştir.

2010'da da Gönülçelen adlı televizyon dizisi ile karşımıza çıkan oyuncu ayrıca Sertap Erener'in Bir Damla Gözlerimde adlı şarkısının klibinde de oynamıştır. 4 Şubat 2011'de gösterime giren Aşk Tesadüfleri Sever filiminde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 3 Aralık 2011'de Burcu Esmersoy ile birlikte Elle Style sunuculuğunu yapmıştır. Oyuncu, 2011'de yayına giren Yalancı Bahar dizisinde başrol oynamıştır. 2012'de ise Kötü Yol dizisiyle yeniden başrol olarak karşımıza çıkmıştır. 2014'te Alper Akdeniz'in yönettiği "Roya" adlı kısa filmde Sema Öztürk ile başrol paylaşmıştır. Film 2014 Cannes Film Festivali Türkiye Standı'nda yer almıştır.

2015 yılında Sadri Alışık Kültür Merkezinin Türkiye'de ilk defa sahnelenen Frankenstein adlı oyununda Dr Victor Frankestein rolünü başarıyla canlandırmıştır.

Filmografi
Yönettiği filmleri
2009 - Kampüste Çıplak Ayaklar » [Cansel Elçin]
2007 - Papillon - Kelebek » Cansel Elçin izle

Yer aldığı sinema filmleri
2015 - Evlenmeden Olmaz
2014 - Bizim Hikaye
2014 - Roya
2011 - Aşk Tesadüfleri Sever
2009 - Ada »Talip Ertürk Ve Murat Emir Eren
2009 - Kampüste Çıplak Ayaklar
2008 - 120 » Özhan Eren ve Murat Saraçoğlu
2006 - Küçük Kıyamet » Yağmur ve Durul Taylan
2004 - L'equilibre De La Terreur » Jean-Martial Lefranc
2004 - Tu Vas Rire Mais Je Te Quıtte » Philippe Harel
2002 - A Plus Pollux » Luc Pages
2001 - L'art (Delicat) De La Seductıon » Richard Berry
1999 - Le Cœur A L'ouvrage » Laurent Dussaux
1998 - Harem Suare (Le Dernier Harem) » Ferzan Özpetek
1997 - Irma Vep » Olivier Assayas

Yer aldığı TV filmleri
2004 - Navarro–Une Femme Aux Abois » José Pinheiro
2002 - La Crim' » Denis Amar
1999 - Route De Nuit » Laurent Dussaux

Yer aldığı diziler
2018- Yıllar Sonra
2017 - Dayan Yüreğim (Fuat)
2015 - Eve Dönüş (Yusuf Bozyel)
2012 - Kötü Yol (Kenan Yılmazer)
2011 - Yalancı Bahar (Selim-Aziz)
2010-2011 - Gönülçelen (Murat)
2008 - Cennetin Çocukları (Ömer)
2006-2008 Hatırla Sevgili (Ahmet)
2005-2006 - Kırık Kanatlar(Cemal)

Yıllar Sonra dizisinin konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? - Resim : 3

BİRCE AKALAY
Birce Akalay, 19 Haziran 1984, İstanbul doğumlu Türk oyuncudur.

Hayatı ve kariyeri
Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini tamamladı (2003). Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümündeki eğitimini tamamlamadı fakat Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

2004 Türkiye Güzellik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti ve yarı finale çıktı. 2004-2007 yılları arasında Star TV ve TV8'de spor spikerliğinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi Özel ve 8. Etap gibi programları da hazırlayıp sunmuştur. 2007 yapımı olan Kader ve yine 2007 yapımı Senin Uğruna dizisinde baş karakterleri canlandırmıştır. Aynı zamanda 2008 Asi adlı TV dizisine konuk oyuncu olarak bir süreliğine katılmıştır. Bunların yanı sıra oyuncu 2008'de vizyona giren Son Ders ve 2009 Ekim aynında vizyona giren Nefes filmlerinde rol almıştır.

2009 yılında TRT 1'de ekrana gelen Alayına İsyan isimli dizinde de Sevtap rolü ile karşımıza çıkan Birce Akalay 2009'un Eylül ayında Sizi Seviyorum isimli sinema filminde Emre Altuğ ile başrolleri paylaşmıştır. 2009'da atv'nin yeni sezon dizilerinden Kış Masalı'nda Zişan rolüyle izlediğimiz Birce Akalay'ın aynı yıl TRT Müzik kanalında başlayan ve TV8'de devam eden programı Sinema Dünyası bir yayın dönemi devam etmiştir. 2010 yılında eski eşi Murat Ünalmış ile birlikte Ürgüp'te bir aşkı anlatan Yer Gök Aşk dizisinde Havva karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında yakında atv ekranlarında Başbakan Adnan Menderes'in hayatını konu alan "Ben Onu Çok Sevdim" dizisinde opera sanatçısı Ayhan Aydan karakterini oynadı. 2013 yılında TRT 1'de yayınlanan "Böyle Bitmesin" dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır. Son olarak Kanal D'de yayınlanan "Küçük Ağa" dizinde Sinem karakterini canlandırmıştır. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Sarp Levendoğlu ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlenmiştir.[1] 2 yıl süren evliliklerinin ardından şiddetli geçimsizlik sebebiyle 17 Ocak 2017'de boşanmışlardır. 2015 yılında ATV'de yayınlanmakta olan Evli ve Öfkeli adlı dizide dört başrolden birini üstleniştir. Oyuncu Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde başrol oynamıştır. Son olarak Kanal D ekranlarında Siyah Beyaz Aşk isimli dizide İbrahim Çelikkol ile baş rolü paylaşmaktadır.

Filmografisi
Sinema
2007 Son Ders: Aşk ve Üniversite Sevim Yardımcı Karakter
2009 Nefes: Vatan Sağolsun Zeynep Yardımcı Karakter
2009 Sizi Seviyorum Eda Yardımcı Karakter
2016 Deliormanlı Hülya Yiğit Başrol Oyuncusu

Televizyon
2007 Asi Zeynep Yardımcı Karakter
2007 Kader Lamia Başrol Oyuncusu
2007 Senin Uğruna Özlem Başrol Oyuncusu
2009 Alayına İsyan Sevtap Başrol Oyuncusu
2009 Kış Masalı Zişan Yardımcı Karakter
2010-2012 Yer Gök Aşk Havva Karagül Hancıoğlu Başrol Oyuncusu
2013 Şefkat Tepe Gönül Konuk Oyuncu
2013 Böyle Bitmesin Aylin Konuk Oyuncu
2013 Ben Onu Çok Sevdim Ayhan Aydan Başrol Oyuncusu
2014-2015 Küçük Ağa Sinem Acar Başrol Oyuncusu
2015-2016 Evli ve Öfkeli Esra Başrol Oyuncusu
2016-2017 Hayat Bazen Tatlıdır Hayat Sarıyaz Başrol Oyuncusu
2017-2018 Siyah Beyaz Aşk Aslı Çınar Başrol Oyuncusu

Hazırladığı ve Sunduğu Televizyon Programları
2005 Şampiyonlar Ligi Finali - Star Tv Maç önü ve sonu aktüel VIP stüdyo yayını Sunucu
2005 Şampiyonlar Ligi Özel Sunucu
2004-2006 Spor Gecesi - Star Tv Sunucu
2006 8.Etap - Tv8 Maç önü ve sonrası canlı yayınlar Sunucu
2009 Sinema Dünyası Sunucu

Yıllar Sonra dizisinin konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? - Resim : 4

ASLIHAN MALBORA
Aslıhan Malbora 1995 yılında Afyon'da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini İstanbul'da devam ettiren Aslıhan Malbora İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği bölümü öğrencisidir.

Üniversite eğitiminin yanı sıra oyunculuk eğitimi de alan Aslıhan Malbora, Akademi 35.5 Sanat Evi bünyesinde oyunculuk eğitimlerine devam etmektedir. Oyunculuğa ilk adımını Atv ekranında yayınlanan "Seven Ne Yapmaz" dizisi ile atan Aslıhan Malbora, Seven Ne Yapmaz dizisinde Zeynep rolü ile izleyicilerin karşısına çıkmıştır. Aslıhan Malbora'nın Zeynep rolü ile ekrana geldiği Seven Ne Yapmaz dizisinde Yusuf Çim, Seren Şirince, Ecem Çalık, Şeyla Halis gibi isimler de rol almıştır. Malbora bu yaz Kalbimin Sultanı dizisinde de rol almıştır.

Yıllar Sonra dizisinin konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? - Resim : 5


SELİM BAYRAKTAR
Selim Bayraktar, 17 Haziran 1975, Kerkük doğumlu, Irak asıllı Türk oyuncudur.

Hayatı ve kariyeri
1975'te Irak'ın Kerkük şehrinde, Türk baba ile Kerkük'lü annenin çocuğu olarak doğan oyuncu, ilkokulu Kerkük'te bitirmiş, 1987 yılında ailesi ile birlikte Türkiye'ye gelmiştir. Önce Eskişehir ardından ise Antalya'ya yerleşmiş ve lise eğitimini burada almıştır. 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olduktan sonra bir süre Diyarbakır Devlet Tiyatrosunda çalıştı. 2007 yılında ise Antalya Devlet Tiyatrosuna geçerek çalışmalarına orada devam etti. Tiyatroda Othello, Sırça Kümes ve Bay Kolpert gibi oyunlarda oynadı. Televizyonda ise ilk kez 2006 yılında, Köprü isimli dizide canlandırdığı Erdal karakteri ile gözüktü. Ardından 2009'da Bir Bulut Olsam dizisinde Mahmut Paşa karakterini canlandırdı. 2011 yılında yayınlanmaya başlayan tarihi televizyon dizisi Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Sümbül Ağa karakteri ile ünlendi. Daha sonra Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda, Kırmızı ve Aşk Sana Benzer sinema filmlerinde oynadı. Oyuncu, yine Star TV'de yayınlanan Gecenin Kraliçesi dizisinde Hakan, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde ise Edip karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Onur Ünlü'nün yazıp yönettiği internet dizisi olan Görünen Adam'da Eşref Şerif rolünde oynamıştır.

Oynadığı tiyatro oyunları
Othello
Bay Kolpert
Kardeş Gelini
Ana
Sırça Kümes
Komik Para
Cıbıl Kurt (yönetmen)

Filmografi
Sinema
Aşk Sana Benzer - 2015 (Aykut)
Kırmızı - 2014 (Gökhan)
Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda - 2013
Büyük Oyun - 2009 (Kaçakçı Lider)

Dizi
Ufak Tefek Cinayetler - 2017-devam ediyor (Edip Hoca)
Görünen Adam - 2017 (Eşref Şerif)
Gecenin Kraliçesi - 2016 (Hakan)
Muhteşem Yüzyıl - 2011-2014 (Sümbül Ağa)
Bir Bulut Olsam - 2009 (Mahmut Paşa)
Köprü - 2006-2007 (Erdal)

 

Yıllar Sonra dizisinin konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi kanalda? Ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler ATV yıllar sonra konusu ne oyuncuları kim hangi kanalda ne zaman yayınlanacak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.