Yıllar önce bir 'Veda Mektubu'yla ayrılan çiftin büyük aşk hesaplaşması!

'Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında..

Ünlü radyo ve TV programcısı Sunny, televizyon ve dijital dünyada öne çıkan, trend topiclerden inmeyen, tartışmalı dizi, film ve reality şovları kendine has üslubuyla SuperHaber YouTube kanalında sizler için değerlendiriyor.

Televizyon ve dijital alemde izleyiciye tur attıran Sunny, Kanal D’nin ses getiren sürükleyici dizisi Veda Mektubu'nu inceledi.

Yıllar önce bir ‘Veda Mektubu’yla mektupla ayrılan Alanur ve Ziya’nın yıllar sonra çocuklarının birbirine aşık olmasıyla yolları tekrar kesişti. Çocukları üzerinden büyük hesaplaşmalar yaşanan hikaye yayınlandığı ilk günden bu yana nefes kesiyor.

Sizce Alanur ve Ziya'nın aşkı küllerinden yeniden mi doğacak? 

‘Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Yıllar önce bir 'Veda Mektubu'yla ayrılan çiftin büyük aşk hesaplaşması! ile ilgili etiketler Veda Mektubu Nurgül Yeşilçay Selim Bayraktar Kanal D

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.