'Yılın Oyuncusu' ödülünün sahibi olan 'Kulüp' dizisinin Selim'i Salih Bademci'nin duygusal anları

Daha önce rol aldığı Öyle Bir Geçer Zaman ki, Elveda Rumeli, İstanbullu Gelin, Zeytin Tepesi, Kiralık Aşk, Ulan İstanbul gibi yapımlarla adından söz ettiren ve son olarak 'Yalancı', 'İlk ve Son', 'Kulüp'teki performanslarıyla sıkça gündem olan 37 yaşındaki başarılı oyuncu Salih Bademci, dün akşam düzenlenen GQ Men Of The Year 2021'de 'Yılın Oyuncusu' ödülünün sahibi oldu. Bademci ödülünü aldığı sırada duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Yalancı dizisinde, Burçin Terzioğlu ve Hazal Türesan ile başrolü paylaşan Salih Bademci diziye başarılı performansıyla damga vurmuştu. Son olarak Netflix yapımı Kulüp dizisinde rol alan ve Selim Songür isimli bir şarkıcıyı canlandıran Salih Bademci oyunculuğuyla adından söz ettirmişti. Ünlü oyuncu, GQ Men Of The Year 2021'de 'Yılın Oyuncusu' ödülüne layık görüldü.

'Yılın Oyuncusu' ödülünün sahibi oldu! 'Kulüp' dizisinin Selim Songür'ü Salih Bademci'nin duygusal anları

GECEDE EŞİYLE BİRLİKTE BOY GÖSTERDİ

İlk ve Son, Yalancı ve Kulüp dizileriyle 2021 yılına damga vuran oyuncu Salih Bademci, geceye 2015 yılında evlendiği İmer Özgün ile birlikte el ele katıldı. 37 yaşındaki oyuncu ödülünü aldığı sırada sahnede duygusal anlar yaşadı.


ÖDÜLÜNÜ ALIRKEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Bademci’ye ödülü Kulüp dizisinin yönetmeni Zeynep Günay Tan tarafından verildi. Yönetmenin ödülü verirken Bademci için söylediği sözler karşısında ünlü oyuncu çok duygulandı. Bademci, yönetmenin “Bir yönetmen için mesleğine aşık olmasını sağlayan bir oyuncusun ve çok iyi bir yol arkadaşısın. Seni çok seviyorum” sözleri üzerine gözyaşlarını tutamadı.

 'Yılın Oyuncusu' ödülünün sahibi oldu! 'Kulüp' dizisinin Selim Songür'ü Salih Bademci'nin duygusal anları

Ödülü aldığı sırada bir konuşma yapan Bademci şunları söyledi... ''Bu ödülü layık görenler için teşekkür ederim. Böyle bir klas bir gecede duygulanmayacağımı söylemiştim ama olmadı. Ödülü Zeynep Günay Tan'ın elinden aldığım için daha büyük bir anlam taşıyor. Bu durum her oyuncunun başına gelsin. Bu ödülü sizin elinizden almak çok gurur verici. 2021 birçok kişi tatsız geçti ama benim için değil. Birbirinden şahane, içinde bulunmaktan gurur duyduğum 3 ayrı işim oldu. Rol arkadaşlarımın hepsine çok minnettarım. Arkadaşım, hayat arkadaşım, canım eşime de sonsuz teşekkürler. Bana olan sabrına, asaletine ve ilişkimizi bu kadar özel kıldığın için sana teşekkür ederim'' şeklinde konuştu.

'Yılın Oyuncusu' ödülünün sahibi oldu! 'Kulüp' dizisinin Selim Songür'ü Salih Bademci'nin duygusal anları

 



'Yılın Oyuncusu' ödülünün sahibi olan 'Kulüp' dizisinin Selim'i Salih Bademci'nin duygusal anları ile ilgili etiketler Salih Bademci kulüp Selim Songür Yılın Oyuncusu GQ Men Of The Year 2021 ödül töreni

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.