Yıldız Show hangi kanalda? Ne zaman başlıyor? Yıldız Tilbe'nin ilk konukları kim olacak?

Yıldız Show hangi kanalda? Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin televizyon programı yapacağı öğrenildi. Haberi duyan vatandaşlar aramalara başladı. Bu yaz için düşünülen Yıldız Show için hangi kanalda yaınlanacak sorusu merak ediliyor. Konuyla ilgili açıklama yapıldı. İşte Yıldız Tilbe'nin ilk konukları kim olacak? Detaylar haberimizde...

Yıldız Show hangi kanalda olacak? Sanatçı Yıldız Tilbe, bir televizyon programı ile ekranlara dönüyor. Daha önce müzik programı yapmak istediğini dile getiren Tilbe, bu çağrısına karşılık bulmuşa benziyor. Vatandaşlar Yıldız Tilbe'nin Show'unun hangi kanalda olacağını merak ediyor. İşte Yıldız Tilbe'nin ilk konukları kimler olacak? Detaylar haberimizde..


YILDIZ TİLBE'NİN İLK KONUKLARI KİMLER OLACAK?

Tilbe, önümüzdeki günlerde yeni bir programa imza atacağını söyledi. Menajeri Haluk Şentürk’ün doğum gününü kutlayan Tilbe, ilk olarak Hadise, Bülent Ersoy ve Yeşim Salkım’ı konuk alacağını söyledi. Sanatçı, "Sezen Aksu'yu da konuk alacak mısınız?’ sorusuna "Sezen'i rahatsız edemem" ifadelerini kullandı.

YILDIZ SHOW HANGİ KANALDA OLACAK?

Yıldız Tilbe, yayınlanması planlanan programın hangi kanalda olacağı ile ilgili bir açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağını sözlerine ekledi.

Yıldız Tilbe'nin program çağrısı karşılık buldu! 'Yıldız' şov geliyor

 

Yıldız Show hangi kanalda? Ne zaman başlıyor? Yıldız Tilbe'nin ilk konukları kim olacak? ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe yıldız show hangi kanalda yıldız tilbe'nin konukları kimler