Yılbaşında kar yağacak mı 2020? 31 Aralıkta hava nasıl olacak?

Yılbaşında kar yağacak mı 2020? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden son dakika hava durumu ve kar yağışı için uyarılar peş peşe gelmeye devam ediyor. Soğuk havaların etkisini gösterdiği bu günlerde, yılbaşında havanın nasıl olacağı merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Yılbaşında kar yağacak mı 2020? 31 Aralıkta hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde..

Yılbaşında kar yağacak mı 2020? Yeni yıla sayılı günler kala soğuk havalar etkisini sürdürmeye devam ediyor. Meteoroloji’den gelecek kar yağışı uyarıları da vatandaşlar tarafından sıklıkla takip ediliyor. Birçok kişi 31 Aralık'ta havanın nasıl olacağını merak ediilip araştırmalar yapmayı sürdürüyor. Peki, Yılbaşında kar yağacak mı 2020? 31 Aralıkta hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde...

Yılbaşında kar yağacak mı 2020? 31 Aralıkta hava nasıl olacak?

YILBAŞINDA KAR YAĞACAK MI?

Meteorolojiden yapılan açıklamada sağanak yağışların hafta ortasına kadar etkisini sürdüreceği belirtildi. Yağışlı hava ile birlikte tüm yurtta hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren düşmesi bekleniyor. Buna bağlı olarak iç ve doğu kesimlerde hafta ortasından itibaren yağışların karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağması bekleniyor. 31 Aralık'ta havanın nasıl olacağına dair açıklama bekleniyor.

 

Yılbaşında kar yağacak mı 2020? 31 Aralıkta hava nasıl olacak? ile ilgili etiketler 2019 Yılbaşı kar ne zaman yağacak? yılbaşı kutlaması
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.