Yeşim Yağcı'nın 130 bin lirayı çatır çatır yediği villa güvenlik kamerasında!

Müge Anlı’da Hatice Kahraman’ın paralarını çalan Yeşim Yağcı konusunda bir son dakika bilgisi geldi. Yeşim Yağcı’nın çaldığı 130 bin lira ile tatil yaptığı lüks villa güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Peki, Yeşim Yağcı’nın tatil yaptığı villa nerede? İşte, Yeşim Yağcı’nın çaldığı 130 bin lirayı çatır çatır yediği o villa…

Günlerdir Müge Anlı’da konu olan Yeşim Yağcı olayında yeni bir sır perdesi daha aralandı. Hatice Kahraman’ın 130 bin lirasını çalan Yeşim Yağcı’nın paraları nerede ve hangi villada yediği ortaya çıktı.

Hatice Kahraman tarafından yıllardır biriktirilen 130 bin lirasını çaldığı iddia edilen 26 yaşındaki Yeşim Yağcı’ya sonunda Müge Anlı ulaştı. Güvenlik kameraları takibi sonrasında Müge Anlı, canlı yayında Yeşim’in gerçek kimliğini söyledi.

Kayseri’de yaşanan olayda 130 bin lirası çalınan Hatice Kahraman, Müge Anlı’nın programına konuk olarak başından geçenleri anlattı. İldem’de oturan Metin Kahraman ile evine giden Yeşim isimli kişinin görüntüleri güvenlik kameraları tarafından saptandı.

YEŞİM YAĞCI'NIN PARALARI YEDİĞİ VİLLA

Paranın bir kısmıyla kendilerine tatil ısmarlandığını söyleyen çift ayrıca Müge Anlı’ya babalarının şüpheli ölümü içinde başvurmuşlardı. Yeşim Yağcı’nın Uşak merkezde oturdukları evin yanında ev kiraladığını ve bir aylık komşu olduklarını söyleyen Hatice Kahraman, Yeşim’in sigara parasını bile ödediğini belirtti.

Yeşim Yağcı'nın 130 bin lirayı çatır çatır yediği villa güvenlik kamerasında!

Antalya’da havuzlu villa kiralayan Yeşim Yağcı ve Çağdaş çifti burada tatil yaptı. Hatice Çağdaş Yeşim’in akli dengesinin yerinde olduğunu belirtti. İnternet üzerinden tatil yerlerine baktığını ve villa kiraladığını anlattı.

Yeşim Yağcı'nın 130 bin lirayı çatır çatır yediği villa güvenlik kamerasında! ile ilgili etiketler Müge Anlı Para Yeşim Yağcı Hatice Kahraman villa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.