Yeşim Erçetin ve Fevzi Kardeseci'nin evine FBI baskını! Gözaltına alındılar

Şarkıcı ve manken Yeşim Erçetin, yaklaşık 6 ay aşk yaşadığı iş insanı Fevzi Kardeseci ile geçtiğimiz yıl Amerika'nın Miami kentinde nikah masasına oturmuştu. Sürpriz bir kararla evlenen çiftin lüks villasını FBI bastı. Yeşim Erçetin ve eşi Fevzi Kardeseci kripto piyasasında usulsüzlük yaptığı suçlamasıyla gözaltına alındı. İşte detaylar...

44 yaşındaki iki çocuk annesi, eski manken, sunucu ve müzisyen Yeşim Erçetin geçtiğimiz yıl Ocak ayında sürpriz bir kararla evlenmişti. Henüz 6 aydır aşk yaşadığı Fevzi Kardeseci ile nikah masasına oturan Yeşim Erçetin, Amerika'da eşi ile birlikte gözaltına alındı.

KRİPTO PARADA USULSÜZLÜK SUÇLAMASI

Lüks yaşantısıyla dikkat çeken Erçetin'in Amerika macerası kısa sürdü. 2. Sayfa'nın haberine göre; Eski manken Yeşim Erçetin ile eşi Fevzi Kardeseci’nin Miami’de yaşadığı lüks villasına FBI, kripto paralarda usulsüzlük suçlamasıyla baskın düzenledi.

Fevzi Kardeseci


Fevzi Kerdeseci’nin para alışverişini Yeşim Erçetin’in banka hesapları üzerinden gerçekleştirdiği öne sürüldü. Karı koca göz altına alındı. Üzerinde pijamalarla FBI aracına binen eski mankenin gözyaşlarına boğuldu.

ERÇETİN'İN PASAPORTUNA EL KONULDU

iddiaya göre; Milyon dolarlık usülsüzlük Yeşim Erçetin'in banka hesapları üzerinden gerçekleşti. Pasaportuna el konulan, hala gözaltında bulunan Yeşim Erçetin'in 50 bin dolar kefaret bedeliyle serbest kalması gündemde.

Baskın sırasında evde olan 10 yaşındaki Masal’ı babası Emre Matraş apar topar İstanbul'a getirdi.

yeşim erçetin

 

2000 yılında evlendiği Ozan Orhon'dan 20 Ağustos 2003’te, 2010 yılında evlendiği Emre Matraş’tan ise 1 Nisan 2015 tarihinde boşandı. Erçetin’in bu evliliklerinden Lara Yağmur ve Masal adında iki kız çocuğu dünyaya geldi.

 

Yeşim Erçetin ve Fevzi Kardeseci'nin evine FBI baskını! Gözaltına alındılar ile ilgili etiketler Yeşim Erçetin Fevzi Kardeseci Gözaltı FBI Operasyon Kripto para
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.