Yeşim Erçetin 6 aydır aşk yaşadığı Fevzi Kardeseci ile evlendi

43 yaşındaki iki çocuk annesi, eski manken, sunucu ve müzisyen Yeşim Erçetin henüz 6 ay önce aşk yaşamaya başladığı iş insanı sevgilisi Fevzi Kardeseci ile sessiz sedasız evlendi. Çiftin ABD’nin Miami kentinde gerçekleşen düğünde seçkin misafirler yer aldı.

Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren eski manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin, 6 aydır beraber olduğu iş insanı Fevzi Kardeseci ile ABD’nin Miami kentinde dünya evine girdi. Ozan Orhon'dan Lara Yağmur Orhon adında, Emre Matraş'tan Masal Matraş adında bir kızı olan Erçetin bir kez daha mutluluğa 'evet' dedi.

Üçüncü evliliğini gerçekleştiren Yeşim Erçetin ile Fevzi Kardeseci’nin nikah şahitliklerini Pelin ve Volkan Yetmişbir çifti ile Mert Ersin yaptı. Plajda gerçekleşen düğünde Erçetin'in beyaz bir elbise, damadın ise şort ve gömlek giymesi dikkatlerden kaçmadı.

Yeşim Erçetin 6 aydır aşk yaşadığı Fevzi Kardeseci ile evlendi


YEŞİM ERÇETİN KİMDİR?

1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Yeşim Erçetin, 1996’da Neşe Erberk mankenlik ajansında profesyonel mankenlik yapmaya başladı. HBB (Sporazzi), Kanal 6 (Top Secret), 2000 yılında Best TV'de (Yeşim), MMC (1'den 3'e) adlı programların sunuculuğunu gerçekleştiren Erçetin, Show TV (Zeynep), Kanal D (Sensiz Olmuyor), Kanal D (Serseri) gibi dizilerde rol aldı.

Yeşim Erçetin 6 aydır aşk yaşadığı Fevzi Kardeseci ile evlendi

2000 yılında evlendiği Ozan Orhon'dan 20 Ağustos 2003’te, 2010 yılında evlendiği Emre Matraş’tan ise 1 Nisan 2015 tarihinde boşandı. Erçetin’in bu evliliklerinden Lara Yağmur ve Masal adında iki kız çocuğu dünyaya geldi.

Yeşim Erçetin 6 aydır aşk yaşadığı Fevzi Kardeseci ile evlendi

 

Yeşim Erçetin 6 aydır aşk yaşadığı Fevzi Kardeseci ile evlendi ile ilgili etiketler Yeşim Erçetin Fevzi Kardeseci
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.