Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'ın son hali sevenlerini üzdü... Bir deri bir kemik kaldı

Geçtiğimiz yıl 20 Kasım’da Muğla’nın Ortaca ilçesinde yürüyüş yaptığı sırada aniden rahatsızlanan Kadir İnanır beyin kanaması geçirmiş ve ameliyata alınmıştı. O dönem bir süre yoğun bakımda tedavi gören Kadir İnanır uzun zaman sonra ortaya çıktı. 22 gün hastanede yatan usta oyuncu Kadir İnanır'ın zayıf hali dikkat çekti. Yeşilçam'ın yakışıklı oyuncusu son haliyle sevenlerini üzdü.

Geçtiğimiz yıl Muğla Ortaca'da yürüyüş yaptığı sırada aniden rahatsızlanan Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kadir İnanır, sevgilisi Julide Kural’ın 112’yi aramasıyla hastaneye kaldırılmıştı. Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen ve tedavi altına alınan 73 yaşındaki oyuncu geçirdiği beyin kanaması sonucu ameliyata alınmıştı.

22 GÜN HASTANEDE YATMIŞTI

Tedavi sürecinde özel bir odaya alınan ve kendisi için özel olarak oluşturulan, alanlarında uzman olan 6 kişilik doktor ekibi tarafından tedavisi yürütülen usta oyuncu 22 günün sonunda hastaneden taburcu olmuştu. Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde beyin kanaması sonucu 22 gün tedavi gören usta oyuncu taburcu edildikten sonra gözlerden uzakta bir yaşam sürmeye başladı.

 UZUN ZAMAN SONRA GÖRÜNTÜLENDİ


22 gün hastanede yatan Yeşilçam'ın 73 yaşındaki usta ismi Kadir İnanır, önceki gün Kuruçeşme'de ortaya çıktı. Sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren ve şimdilerde eski sağlığına kavuşan Kadir İnanır'ı görenler gözlerine inanamadı. Spor tarzıyla dikkat çeken Kadir İnanır'ın son hali gündem oldu. Usta oyuncu verdiği kilolarla görenleri hayrete düşürdü. Adeta bir deri bir kemik kalan Kadir İnanır kendisine yöneltilen sorular karşısında ise sessiz kalmayı tercih etti.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'ın son hali sevenlerini üzdü... Bir deri bir kemik kaldı

SON HALİ SEVENLERİNİ ENDİŞELENDİRDİ


Bir mekanda tek başına kahvaltı yapan 73 yaşındaki Kadir İnanır, “Başka zaman konuşuruz” diyerek basın mensuplarını geçiştirdi. Kısa sürede oldukça kilo verdiği görülen Kadir İnanır bu haliyle sevenlerini üzdü. Hastanede 22 gün tedavi gören Kadir İnanır’ın son hali endişelendirdi.


Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'ın son hali sevenlerini üzdü... Bir deri bir kemik kaldı - Resim : 2

 

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'ın son hali sevenlerini üzdü... Bir deri bir kemik kaldı ile ilgili etiketler Kadir İnanır kilo verme zayıflama son hali son durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.