Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan 5. kez kansere yakalandı

'Şaşkın Milyoner' ve 'Ortadirek Şaban' gibi Yeşilçam'ın unutulmaz yapımlarında rol alan ve 'Gamzeli Güzel' olarak tanınan oyuncu Bahar Öztan, daha önce 4 kez kanser tedavisi görmüştü. 60 yaşındaki oyuncu yeniden kanserle mücadele sürecine girdi. 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gören Bahar Öztan, hastane odasında çekilen bir karesini sosyal medyadan yayınladı.

Yeşilçam’ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'dan gelen kötü haber sevenlerini üzdü. Son olarak  2007 yılında Aşk Kapıyı Çalınca dizisiyle izleyici karşısına çıkan, İstanbul'dan taşındıktan sonra oğlu Yiğit Çolak ile Bodrum'da otel işletmeciliği yapmaya başlayan Yeşilçam'ın gamzeli güzeli, kanserle mücadelesine yeniden başladı. Dört kez kanseri yenen 60 yaşındaki sanatçı 5'inci kez kansere yakalandı. Ünlü oyuncu Muğla Acıbadem Hastanesi'nde tedavi görüyor.

 YENİDEN KANSERLE MÜCADELE SÜRECİNE GİRDİ

Snob Magazin'e açıklamalarda bulunan Bahar Öztan, "Kan sonuçlarından sonra yeniden kanserin nüksettiği ortaya çıktı. Yeniden kansere yakalandım. İnşallah yine atlatacağım. 10 gündür hastanedeyim. Kemoterapiler olacak. Moralim yerinde. Sevenlerimden dua istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan 5. kez kansere yakalandı - Resim : 2

Hasta yatağında yeğeniyle çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Öztan, "Halasını hastaneye ziyarete gelmiş. Güzel gülücüklerinle moral verdi. Mis kokusu beni bir müddet idare eder" mesajını yazdı.

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan 5. kez kansere yakalandı - Resim : 3

 

 

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan 5. kez kansere yakalandı ile ilgili etiketler Bahar Öztan kanser
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.