Kanserle savaşan Aydemir Akbaş isyan etti: ''Ulan beni üç kere öldürdüler!''

Daha önce gırtlak, kolon, bağırsak kanseriyle savaşan 86 yaşındaki usta oyuncu Aydemir Akbaş geçtiğimiz Ocak ayında yeniden kansere yakalandığını duyurmuştu. Önceki gün bir restoranın açılışında görüntülenen Aydemir Akbaş son sağlık durumu ve tedavi süreci hakkında bilgi verdi. Ayrıca ünlü oyuncu hakkında çıkan 'öldü' iddialarıyla ilgili de konuştu.

Geçtiğimiz yıllarda gırtlak, kolon, bağırsak kanseriyle savaşan ve hastalığı yenen usta oyuncu Aydemir Akbaş yeniden kansere yakalandı. 25 Ocak'ta Instagram sayfasından hastane odasında çekilen bir fotoğrafını yayınlayan Aydemir Akbaş ''Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şuan Kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler. 👋🏻'' ifadelerini kullandı.

''KAN TAHLİLLERİ İYİE GİDİYOR''

Bir restoranın açılışında görüntülenen Aydemir Akbaş akciğer kanseri tedavi görmeye başladığını belirterek, “Kanserde 2. kemoterapiye girdim. Toplamda 6 tane kemoterapiye gireceğim. Sonrasına bakacağız. Doktorum, Türkiye’nin en iyi doktoru. O baktı bana, şimdi de beni tedaviye soktu. Kan tahlilleri iyiye gidiyor. Sonra da bakacaklar işte.” ifadelerini kullandı.

Kanserle savaşan Aydemir Akbaş isyan etti: ''Ulan beni üç kere öldürdüler!''

''BENİ ÜÇ KERE ÖLDÜRDÜLER''

Hakkında çıkan 'öldü' şeklindeki haberler hakkında da konuşan Akbaş, “Benim huyumu biliyorlar. Ben kimseyi aramam, kimseye söylemem. Ailem bile bilmiyordu ama biri yazmıştı. Ben de dayanamadım sosyal medyada açıklama yaptım sonra. Ulan beni üç kere öldürdüler bir tarihte. Geçer elbet bu durumda. Bu ikinci kanser. İlkini yendim, bunu da yenerim.” dedi.

 Yeni projeleri hakkında da bilgi veren ünlü oyuncu “Bir tane dizi vardı. Onun beş bölümünü çekeceğiz. Doktora sordum, çalıştırır seni dedi. Kolpaçino’ya daha çok var. Onu da çekeriz.” şeklinde konuştu.

aydemir akbaş

'ÖLDÜ' HABERLERİ USTA OYUNCUYU İSYAN ETTİRDİ

Aydemir Akbaş hastalığını açıkladıktan sonra sosyal medyada ve haber sitelerinde 'öldü' şeklinde haberler yayılmaya başlamıştı. Instagram hesabından video paylaşıp bir açıklama yapan usta isim, "Herkes arıyor, yakınlarım merak ediyor, üzülüyor. Böyle hassas bir durumda öldü, yoğun bakımda gibi haberlere itibar etmeyin. Ya arkadaşlar bir kargaşa çıkmasın, yanlış anlaşılma olmasın diye durumumu sosyal medyada açık açık durumumu anlattım. Tedavim henüz başlamadı. En uygun ilaç aranıyor. O ilaç bulunduğu takdirde 5-6 seans kemoterapi yapılacak. Bu kadar dedi doktorum. Bütün mesele bu. Geçen sefer de gırtlak kanserini yenmiştim. Yeneceğim! Bende hem Arnavutluk, hem de Lazlık var, inadım inat kanseri yeneceğim" ifadelerine yer vermişti.

 

Kanserle savaşan Aydemir Akbaş isyan etti: ''Ulan beni üç kere öldürdüler!'' ile ilgili etiketler Aydemir Akbaş kanser
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.