Yerli ve milli proje düşmanı Can Ataklı'dan 'pes' dedirten sözler: Gemlik'teki limana her gün gemilerle Togg geliyor!

Yerli ve milli proje düşmanı CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı'nın Togg ile ilgili sözleri pes dedirtti. "Gemlik'teki limana her gün gemilerle Togg geliyor." diyen Ataklı için vatandaşlar "Bunun hala hastaneye yatırılma vakti gelmedi mi" yorumlarıyla tepki gösterdi.

Türkiye'nin yaptığı her türlü yerli ve milli projeyi hedef alan CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı geçmiş dönemde Togg'u "Milli değil bir şirketin ürettiği otomobil sadece" diyerek hedef almıştı.

Ataklı, yalanlarında vites yükseltmeye devam ediyor.

"Gemlik'teki limana her gün gemilerle Togg geliyor." diyen Ataklı, "Nereden duydun demeyin duydum işte. Saraydan gönderilen sivil uzmanlar, gemiler geldiğinde güvenlik kameralarını kapatıyor, araçları kapalı alanda tıra yükleyip anında fabrikaya gönderiyorlarmış" ifadelerini kullandı. 

Ataklı'nın Togg açıklamalarına sosyal medyadan çok sayıda tepki gelirken vatandaşlar "Bunun hala hastaneye yatırılma vakti gelmedi mi sayın yetkililer?" yorumunu yaptı. 

Yerli ve milli proje düşmanı Can Ataklı'dan 'pes' dedirten sözler: Gemlik'teki limana her gün gemilerle Togg geliyor! ile ilgili etiketler Can Ataklı TOGG
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.