Yerinde Dönüşüm Kampanyası! Deprem bölgesine hibe ve kredi ödemeleri arttırıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi için hazırlanan "Yerinde Dönüşüm" kampanyası için önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, kampanya kapsamında hibe ve kredi miktarlarının artırıldığını duyurarak, konutlar için sunulan kredi miktarı 750 bin TL'ye, iş yerleri için ise 400 bin TL'ye yükseltildiğini söyledi. İşte detaylar...

Yerinde Dönüşüm Kampanyası kapsamında deprem bölgesinde hibe ve kredi miktarları arttırıldı. 

Yerinde Dönüşüm Kampanyası! Deprem bölgesine hibe ve kredi ödemeleri arttırıldı

Özhaseki'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, deprem bölgesindeki Yerinde Dönüşüm Kampanyası kapsamında konutlar için verilen hibe ve kredi miktarları büyük ölçüde artırıldı. Buna göre, konutlar için sunulan kredi miktarı 750 bin TL'ye, iş yerleri için ise 400 bin TL'ye yükseltildi.

Bakan Özhaseki açıklamasında, "Yerinde Dönüşüm kampanyamızda hibe ve kredi miktarlarını artırdık. Konutlar için 750 bin lira kredi, ahırlı köy evleri için 750 bin lira hibe, 1 milyon lira kredi, iş yerleri için 400 bin lira hibe, 400 bin lira kredi vereceğiz. Deprem bölgesinde ev ve iş yerlerini yerinde dönüştürmek isteyen vatandaşlarımıza hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Bakan Özhaseki, kampanyanın deprem bölgesindeki vatandaşlara büyük destek sağlayacağını vurguladı.

Yerinde Dönüşüm Kampanyası! Deprem bölgesine hibe ve kredi ödemeleri arttırıldı - Resim : 2

Yerinde Dönüşüm Kampanyası! Deprem bölgesine hibe ve kredi ödemeleri arttırıldı ile ilgili etiketler ekonomi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mehmet Özhaseki deprem kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.