Yenilgiyi hazmedemeyen Leman Sam, deprem bölgesinde Erdoğan'ın zaferini kutlayanları hedef aldı

Şarkıcı Leman Sam, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda deprem bölgesinde Erdoğan'ın zaferini kutlayanlara tepki gösterdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren ve yenilgiyi hazmedemeyen sanatçılardan paylaşımlar gelmeye devam ediyor.

Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi, tüm yurtta vatandaşlar tarafından sevinçle kutlandı.

LEMAN SAM'DAN AKILLARA ZARAR SÖZLER

Erdoğan'ın kazanmasını hazmedemeyen şarkıcı Leman Sam, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda deprem bölgesinde Erdoğan'ın zaferini kutlayanlara tepki gösterdi.

Leman Sam'ın hayvanlarla, kutlama yapan deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı karşılaştırması ve 'hayvanların tarafındayım' demesi büyük tepki çekti.

İşte Leman Sam'ın o sözleri:

Ölen sahibinin mezarı başında içini çeke çeke ağlayan sayısız hayvan videosu izledim. Deprem bölgesinde ise korkunç bir enkaz önünde davul zurna ile delice kutlama yapan mahluklar, nasıl böyle çürüdü toplumun bir kısmı. İşte bu yüzden hayvanların tarafındayım, daima.

Yenilgiyi hazmedemeyen Leman Sam, deprem bölgesinde Erdoğan'ın zaferini kutlayanları hedef aldı ile ilgili etiketler Leman Sam deprem Recep Tayyip Erdoğan seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.