Yenikapı metro istasyonu kapatıldı mı? M2 Yenikapı-Hacıosman seferleri ne zaman başlayacak?

İstanbul’da M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattının enerji kesintisi nedeniyle yolcu alımına geçici olarak kapatıldığı belirtildi. Yenikapı metro istasyonu kapatıldı mı? M2 Yenikapı-Hacıosman metro seferleri ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

İstanbul’da M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattının geçici olarak kapatıldığı bilgisi geldi. Vatandaşlar ise mesai saatlerinde M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı ne zaman açılacağını merak etmeye başladı. Peki, Yenikapı metro istasyonu kapatıldı mı?

M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Yenikapı istasyonunun enerji kesintisi nedeniyle yolcu alımına geçici olarak kapatıldığı bilgisi gelmeye başladı. Metro İstanbul'un sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamasında, "M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Yenikapı istasyonu enerji kesintisi nedeniyle yolcu alımına geçici olarak kapatılmıştır. Seferlerimiz Vezneciler-Hacıosman istasyonları arasında yapılmaktadır." ifadeleri yer aldı.

Yenikapı metro istasyonu kapatıldı mı? M2 Yenikapı-Hacıosman seferleri ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Yenikapı metro
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.