Yeniden Refah Partisi İstanbul Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz kimdir, nereli, kaç yaşında, ne mezunu?

Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği göreviyle de gündeme gelen Mehmet Altınöz'ün kim olduğu arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Mehmet Altınöz kimdir, nereli, kaç yaşında, ne mezunu? İşte, Mehmet Altınöz hakkında merak edilen detaylar...

Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak dikkatleri üzerine çeken bir isimdir. Aynı zamanda Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği görevini de üstlenmiştir, bu da onun kamuoyunda bilinirliğini artırmıştır. Mehmet Altınöz'ün hayatı ve kariyeri, özellikle arama motorlarında sıkça araştırılmaktadır. Peki, Mehmet Altınöz kimdir, nereli, kaç yaşında, ne mezunu? Ayrıntılar haberimizde...

Yeniden Refah Partisi İstanbul Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz kimdir, nereli, kaç yaşında, ne mezunu?

MEHMET ALTINÖZ KİMDİR?

Yeniden Refah İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, 1973 yılında Bursa'da doğdu. Eğitim hayatına Bursa Anadolu Lisesi'nde başlayan Altınöz, ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde İktisat bölümünü tamamladı. Daha sonra Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'nde İşletme Bölümü'nde Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisans (MBA) eğitimini aldı.

Mehmet Altınöz, iş dünyasında da aktif bir rol üstlenmiştir. Altınöz AŞ. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Altınöz, aynı zamanda Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği ve STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulunmuştur.

Ayrıca, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi olan Altınöz, yüksek düzeyde İngilizce bilgisine sahiptir. Siyasi kariyerine Yeniden Refah Partisi çatısı altında devam eden Mehmet Altınöz, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı içerisinde yer almayarak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mehmet Altınöz'ü aday göstermiştir.

Yeniden Refah Partisi İstanbul Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz kimdir, nereli, kaç yaşında, ne mezunu? ile ilgili etiketler Yeniden Refah Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.