Yeni Şafak yazarı Kılıçarslan: Türkiye kendisine bir Zelenskiy seçseydi ne olurdu?

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’nin komedyen olmasına atıfta bulunarak "Gezi başarıya ulaşsaydı ve Türkiye kendisine bir Zelenskiy seçseydi ne olurdu?" diye sordu. Kılıçarslan, "Cem Yılmaz, Levent Üzümcü falan… Hoş olmaz mıydı? Hiç olmazsa gülerdik yani" ifadelerini kullandı.

Rusya Ukrayna savaşı, üçüncü gününe girdi. Ülkede tansiyon gittikçe artarken Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rus birliklerinin saldırılarına karşı direniş mesajı vermeye devam ediyor. Bu sabah ofisinin önünden mesaj paylaşan Zelenskiy, "Yalan haberlere inanmayın. Ben buradayım. Silahları bırakmayacağız" dedi.

Rusya'nın Ukrayna'ya girmesiyle birlikte yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Zelenskiy'nin geçmiş dönemlerde komedyen olması da yeniden gündeme geldi.

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, Bianet’te yayımlanan “Gezi ve Ukrayna ayaklanmaları: Benzerlikler, farklılıklar” başlıklı makaleyi işaret ederek, “Anlıyoruz ki Türkiye’deki Gezi olayları ile Ukrayna’daki Maidan olayları birbirine çok benzer motivasyonlarla hayata geçmiş iki ayaklanmadır” dedi.

"CEM YILMAZ, LEVENT ÜZÜMCÜ FALAN… HOŞ OLMAZ MIYDI?"

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’nin komedyen olmasına atıfta bulunan Kılıçarslan, “Gezi başarıya ulaşsaydı ve Türkiye kendisine bir Zelenskiy seçseydi ne olurdu? Cem Yılmaz, Levent Üzümcü falan… Hoş olmaz mıydı? Hiç olmazsa gülerdik yani” diye yazdı.

Yeni Şafak yazarı Kılıçarslan: Türkiye kendisine bir Zelenskiy seçseydi ne olurdu? ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya İsmail Kılıçarslan Zelenskiy
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.