Yeni dönemin trendi açıklandı! Artık araç satın almanıza gerek yok! 170 bin TL'den başlayan fiyatlar ile sizin olabilir!

Araç fiyatlarının ve araçlara ilişkin diğer masrafların artması ile birlikte zor duruma düşen tüketiciler, çareyi farklı yöntemlerde buldu. İşte tüketicilerin buldukları o yeni yöntem…

Enflasyonun yükselişi sebebi ile geçtiğimiz seneden bu yana devamlı olarak zamlanan hizmetler ve hizmet ürünleri, vatandaşların hayallerini gerçekleştirmeleri önünde büyük bir engel oluşturma devam ediyor. Özellikle yeni dönemde araç sahibi olabilmek adına belirli miktarlarda birikim sahibi olan vatandaşlar, yeni dönemde artan araç fiyatları sebebi ile şimdiye kadar araç satın alamadılar.

Toplumun her kesimini etkileyen olumsuz ekonomik şartlar sebebi ile araç sahibi olma hayalleri yarım kalan vatandaşlar, 24 Kasım’da açıklanan ÖTV matrah düzenlemesi ile umutlanmış olsalar da indirim yansıyan araçların bayilerde bulunmaması ve bu durumun ikinci el araç modellerine yeni zamların eklenmesi sebep olmasından ötürü resmen köşeye sıkıştı. Ek olarak yeni dönem ile birlikte fahiş seviyelere ulaşacak olan sigorta, kasko ve araç bakım bedelleri, vatandaşların gözlerini korkuttu.

Otomotiv sektöründe ortaya çıkan tüm bu olumsuz gelişmeler sebebi ile araç sahibi olma planlarına alternatif çözüm yöntemleri geliştiren tüketiciler, çareyi senelik araç kiralamakta buldu.

SEKTÖR TEMSİLCİSİNDEN AÇIKLAMA!

Yeni dönemin trendi açıklandı! Artık araç satın almanıza gerek yok! 170 bin TL'den başlayan fiyatlar ile sizin olabilir!

Araç kiralamak isteyen tüketici sayısının giderek arttığını belirten araç kiralama firma işletmecisi Serkan Soysal, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Bakımından, vergisinden, kaskosundan, trafik sigortasından kaçan vatandaşlar araç kiralamaya başladılar. Önceleri günlük veya haftalık olarak kiralanan araçlar, şimdi yerlerini yıllık kiralanmalara bıraktı.”

YILLIK ARAÇ KİRALAMA BEDELİ NE KADAR?

Araç kiralamanın vatandaşlara daha cazip geldiğini belirten Soysal, artan araç fiyatları sebebi ile şirketlerin genel olarak araca yatırım yerine ticarete yatırım yapmayı tercih ettiklerini ifade etti. Yıllık araç kiralama bedelinin aracın marka ve modeline göre değişiklik gösterdiğini ifade eden Soysal, fiyatların 170 bin TL’den başladığına dikkat çekti.

Şirketlerin sıklık ile araç kiralamayı tercih ettiklerini belirten Soysal, artan masrafların kiralama hizmetinde de öne çıktığına dikkat çekti. Araç kiralama firmalarının masrafları karşılamak zorunda olduklarını ifade eden yetkili, onlar için hesaplanan kasko bedelinin normale göre daha yüksek olduğunu vurguladı.

Yeni dönemin trendi açıklandı! Artık araç satın almanıza gerek yok! 170 bin TL'den başlayan fiyatlar ile sizin olabilir! ile ilgili etiketler Araç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.