Yemekteyiz'de kim kazandı?

Yemekteyiz'de kim kazandı? TV 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programı senelerdir izleyicilerle buluşuyor. 5 isim 5 gün boyunca yemekleriyle yarışarak en yüksek puanı alıp ödülü kazanmak için çabalıyorlar. Bugün ise haftanın finali ekranlara geliyor. Peki Yemekteyiz'de kim kazandı? 21 Haziran birinci kim oldu? Detaylar haberimizde...

Yemekteyiz'de kim kazandı? Birbirinden eğlenceli anları ile ekranlara damga vuran yapımlar arasında bulunan Yemekteyiz programında haftanın finali bugün ekranlara geliyor. En yüksek puanı alan isim ise 10 bin TL ödülün sahibi olacak. Peki 21 Haziran kim birinci oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI!

ÖZGE BİLİCİ KİMDİR?

31 yaşında ve ev hanımı. Amasyalı olan yarışmacı, 9 yıllık evli ve bir çocuk annesi. Daha önce muhasebecilik yapan Özge Bilici, kuaförlük ve satış danışmanlığı da yapmış. Anne olduktan sonra iş hayatından çekilmiş. Kendisini tanımlarken, düşündüğünü pat diye söyleyerek özetliyor.

Yemekteyiz haftanın birincisi 40 puanla Çağatay Bey oldu.

KÜBRA DİRİKOL KİMDİR?

20 yaşında ve Siirtli. Tıbbi laboratuvr teknikeri olan yarışmacı, şu an çalışmıyor. Kendini hırslı ve tuttuğunu koparan biri olarak anlatan Kübra hanım, ani çıkışları olduğunu söylemeden de edemiyor.

SEYİTHAN BAŞKAN KİMDİR?

42 Yaşında aşçı. 20 yıllık evli olan Seyithan Başkan'ın, 10 yaşında bir kızı var. Mesleğinin verdiği avantajlarla kendisini bu haftanın şampiyonu ilan ediyor.

BÜŞRA TÖRE KİMDİR?

27 yaşında, Erzurumlu ve ev hanımı. 3 Yıllık evli olan yarışmacının 2 yaşında bir oğlu var. Anne olana dek satış danışmanlığı yapan Büşra hanım, iş hayatından ayrıldıktan sonra en büyük hobisinin yemek yapmak olduğunu dolayısıyla da kendisini yarışmanın favorisi olarak gördüğünü söylüyor.

ÇAĞATAY BOSTANCI KİMDİR?

 25 yaşında ve Çorumlu. Makine mühendisliği okuyan yarışmacı, oturduğu sitenin kafesini işletiyor. Kendisini anlatırken, herkesle anlaşan sivri noktaları olmayan biri olduğunu söylüyor.

Yemekteyiz'de kim kazandı? ile ilgili etiketler Yemekteyiz 21 Haziran
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.