Yemekteyiz TV8'de ekranlara geliyor!

Yemekteyiz 4 Şubat canlı izle! Gündüz kuşağında yayınlanan Yemekteyiz hafta içi her gün izleyicilerle buluşuyor.Yeni haftanın ikinci gününde yarış devam ediyor. Kıyasıya rekabetin olduğu program beğeni topluyor. İşte Yemekteyiz 4 Şubat canlı izle!

Yemekteyiz 4 Şubat canlı izle! Şubat ayının ilk günlerinde TV8'de yayınlanan Yemekteyiz ekranlara gelmeye devam ediyor. Programda önce yemeklerin tadımı yapılıyor. Daha sonra ise puanlama aşamasına geçiliyor. İşte Yemekteyiz 4 Şubat canlı izle!

TV8 CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

SEDA SAYAN VE YEMEKTEYİZ PROGRAMI YAYIN SAATLERİ

Pazartesi günü başlayan yarışma cuma günü puanlamanın yapılması ve birincinin seçilmesiyle sonlanıyor. Saat 16.00'da başlayan program bütün heyecanıyla izleyicilerin bütün ilgisini üzerine topluyor. Özellikle ev hanımlarının oldukça ilgisini çeken program yemekteyiz izle seçenekleriyle canlı yayın olarak internet üzerinden de izleyicilere sunuluyor.

Yemekteyiz TV8'de ekranlara geliyor! ile ilgili etiketler Yemekteyiz canlı yayın canlı izle TV8 puan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.