Yemekteyiz kim kazandı? 26 Nisan birinci kim oldu?

Yemekteyiz kim kazandı? TV 8'de yayınlanan Yemekteyiz'de bir haftanın sonuna daha gelindi. Haftanın finali bugün izleyicilerle buluşuyor. Haftanın son gününün yarışmacısının yemeklerinin tadımı gerçekleştirildikten sonra birinci olan isim açıklanacak. Peki 26 Nisan'da haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz kim kazandı?

Yemekteyiz kim kazandı? Kıyasıya rekabetin yaşandığı Yemekteyiz izleyicilerin beğenisini topluyor. Haftanın finalinde en yüksek puanı alan isim 10 bin TL ödülü kazanacak. Kazananı ise haftanın finalinde Onur Büyüktopçu üstlendi. Peki Yemekteyiz kim kazandı? 26 Nisan birinci kim oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

YEMEKTEYİZ 25 NİSAN

CİHAN BEY KAÇ PUAN ALDI?

Süleyman Bey: 2 puan
Beyhan Hanım: 4 puan
Selin Hanım: 4 puan
Pınar Hanım: 6 puan

24 NİSAN YEMEKTEYİZ PUAN DURUMU

Pınar Hanım kaç puan aldı?

Beyhan Hanım: 3 puan
Cihan Bey: 2 puan
Selin Hanım: 5 puan
Süleyman Bey: 2 puan

Yemekteyiz kim kazandı? 26 Nisan birinci kim oldu?

Yemekteyiz'in bu haftaki birincisi Cihan Bora oldu. Böyle yarışmacı 10 bin TL'lik büyük ödülün kazananı oldu.

YEMEKTEYİZ'DE HAFTANIN YARIŞMACILARI

BEYHAN KILIÇ

Beyhan Kılıç, Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın ilk günkü yarışmacısı olarak öne çıktı. 37 yaşında ev hanımı olan Beyhan Kılıç aslen Sivas'lı. Mutfaktaki başarısının sırrını kendine olan özgüveni olduğunu açıklayan Beyhan Kılıç, yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alıyor.

SÜLEYMAN ASLANTAŞ

Yemekteyiz'de haftanın ikinci gününde yarışmacılar Süleyman Aslantaş'ın evine konuk oldu. 54 yaşında olan Süleyman Aslantaş, aşçılık mesleğini profesyonel olarak sürdüyor. 4 çocuğu olan Süleyman Aslantaş'ın 4 tane de torunu bulunuyor. Süleyman Aslantaş için yemek yapmak sadece mesleği değil onun için bir yaşam tarzı.

PINAR DOĞRUYOL

Yemekteyiz'de 3. gün yarışmacısı olan Pınar Doğruyol Resim Öğretmeni olarak görev yapıyor. 41 yaşında olan Pınar Doğruyol aynı zamanda güzellik uzmanı olarak ta görev yapıyor. 10 yıllık evli olan Pınar Doğruyol aslen Rizeli

CİHAN BORA

4. gün yarışmacısı olan Cihan Bora 34 yaşında ve spor eğitmeni olarak görev yapıyor. Aslen Erzurum'lu olan Cihan Bora, bekar ve İstanbul'da ailesi ile yaşıyor. Sporun hemen hemen her dalına ilgili olan Cihan Bora Yemekteyiz'e katılma nedenini yeni şeyler öğrenmek istemesi olarak tanımlıyor.

SELİN AKSU

Haftanın finali öncesinde konuklarını ağırlayacak olan Selin Aksu, Yemekteyiz'de haftanın 5. gün yarışmacısı. Endüstri Mühendisi olan Selin Aksu 26 yaşında. Aslen Gaziantepli olan yarışmacı 7 aylık evli! Selin Aksu kendini anlatırken inatçı ve dediğim dedik biri olarak tanımlıyor.

 

Yemekteyiz kim kazandı? 26 Nisan birinci kim oldu? ile ilgili etiketler Yemekteyiz 26 Nisan
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.