Yemekteyiz büyük beğeni topluyor!

Yemekteyiz 11 Mart canlı izle! TV 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu Onur Büyüktopçu yapıyor. Gündüz kuşağının sevilen programı büyük beğeni topluyor. İşte Yemekteyiz Onur Büyüktopçu canlı izle! TV8 canlı yayın! Detaylar haberimizde...

Yemekteyiz 11 Mart canlı izle! Yemekleri ile yarışan isimler kıyasıya rekabet ediyorlar. Hayranlıkla izlenen Yemekteyiz programı hafta içi her gün yayınlanıyor. Bu programı canlı izlemek isteyenler internetten canlı yayın linki araştırıyor. İşte Yemekteyiz 11 Mart Canlı izle! TV8 canlı yayın!

Yemekteyiz büyük beğeni topluyor!

YEMEKTEYİZ

Yemekteyiz, Show TV ekranlarında hafta içi her akşam gösterilen ve Türkiye'de yayınlanan yarışma programıydı ancak program yeni sezonda Ekim 2012'de FOX'ta yayın hayatına devam edecek. Birbirini tanımayan beş kişiden oluşan grup her akşam bir yarışmacının evine konuk olmakta ve yapılan yemekler sonucu yarışmacıya 10 üzerinden puanlar verilmektedir. Beşinci günün sonunda en çok puanı alanın büyük ödülü (10 bin lira) kazandığı program Türkiye'de Ekim 2008'den Nisan 2015'e kadar yayınlanmıştır.

TV 8 canlı izlemek için tıklayınız!

Programın orijinali Britanya'da yayınlanan "Come Dine With Me" adlı yemek yarışmasıdır. Benzer formatları, ABD, Fransa, Almanya, İngiltere, Macaristan, Danimarka ve Hırvatistan gibi ülkelerde de yayınlandı. 2001 yılında Biri Bizi Gözetliyor ile kameralar etrafında sıradan insanların yaşamlarının sergilenmesinin devamı olan program, çeşitli televizyon programlarında (örneğin Avrupa Yakası, CoMedya) ti'ye alındı.

Bölüm başı maliyeti 1200 lira olan Yemekteyiz'in elde ettiği popülarite sonucu diğer televizyon kanalları da benzeri yarışma ve programlar yayınladı. atv'de Komşu Komşu, FOX ekranlarında Tadında Aşk Var, Star TV'de ise Yemeğe Bizdeyiz, benzer formattaki programlar oldu. 2015'te Kanal D'ye geçti.10 Nisan 2015 te Sona erdi.

Yemekteyiz büyük beğeni topluyor! ile ilgili etiketler Yemekteyiz 11 Mart
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.