Yemeksepeti hacklendi mi? Yemeksepeti üyelik nasıl iptal edilir?

Yemeksepeti hacklendi mi araştırılıyor. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama sonrası kullanıcılarını endişelendiren Yemeksepeti hacklendi mi sizler için araştırdık.

Yıllardır vatandaşların güvenerek kullandığı Yemeksepeti adlı uygulama hacklenmesi ile gündem oldu. Yemeksepeti hacklendi iddiasının ardından sosyal medya üzerinden açıklama yapan Yemeksepeti hacklendiğini açıkladı.

Yemeksepeti hacklendi mi?

Twitter’dan yapılan açıklamaya göre 25 Mart tarihinde korsanlar tarafından siteye siber saldırı düzenlendi ve kullanıcıların bazı bilgileri sızdırıldı.

Vatandaşları endişelendiren Kredi kartı bilgilerinin güvende olduğunu aktaran şirket ele geçirilen bilgileri şu şekilde açıkladı:

- Ad - Soyad

- Doğum Tarihi

- YemekSepeti'ne Kayıtlı Telefon Numaraları

- YemekSepeti'ne Kayıtlı E-posta Adresleri

- YemekSepeti'ne Kayıtlı Adres Bilgileri

- Açık Olarak Görülemeyen, SHA-256 Algoritması ile Maskelenmiş Giriş Şifreleri

Kredi Kartı bilgileri çalındı mı?

YemekSepeti yaptığı hacklenmesinin ardından kredi kartı bilgilerinin MasterCard altyapısı ile korumalı olarak YemekSepeti veri tabanları dışında ve tamamen güvenli olarak saklandığını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre kredi kartı bilgileri çalınmadı.

Yemeksepeti hacklendi mi? Yemeksepeti üyelik nasıl iptal edilir?

Yemeksepeti üyelik nasıl iptal edilir?

YemekSepeti üyeliklerini iptal etmek isteyen vatandaşlar YemekSepeti giriş yaptıktan sonra iletişim formu, (212) 359 18 00 nolu numaralarını arayarak ya da info@yemeksepeti.com adresine e-mail atarak Yemeksepeti hesap silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Yemeksepeti hacklendi mi? Yemeksepeti üyelik nasıl iptal edilir? ile ilgili etiketler Yemeksepeti hacklendi mi hesap iptal etme hesap silme
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.