Yazar Erol Toy vefat etti

Ünlü Yazar Erol Toy, 85 yaşında vefat etti. Babasının vefatını Twitter hesabından duyuran Ayşe Toy, "Canım babam, yazar Erol Toy, uzun bir hastalığının sonunda yanımızdan ayrıldı, acımız tarifsiz." dedi.

Türkiye'nin politik, toplumsak ve ekonomik yapısını işleyen kitapları ile tanınan yazar Erol Toy hayatını kaybetti.

Acı haberi sosyal medya hesabından veren kızı Ayşe Toy, "Canım babam, yazar Erol Toy, uzun bir hastalığının sonunda yanımızdan ayrıldı, acımız tarifsiz. Babacım, merak etme, ömrün boyunca kaleminle anlatmak ve korumak için mücadele ettiğin laik Cumhuriyet bize emanet artık. Fikirlerin ölümsüz, huzur içinde uyu." dedi.

Toy'un paylaşımının altında çok sayıda taziye mesajı iletildi.

CHP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, "Lise yıllarımızda tanıdığımız güçlü kalemlerden. Allah'tan rahmet diliyorum. Geride kalanlara başsağlığı ve sabır diliyorum." ifadesini kullandı. 

 

"YETİM KALMAK KAÇINILMAZ"

Gazeteci İsmail Saymaz "Başınız sağ olsun Ayşe hanım" derken, sanatçı ve yazar Zülfü Livaneli de "Ne yazık ki yetim kalmak kaçınılmaz. Sabırlar diliyorum." yorumunda bulundu.

Yazar Erol Toy vefat etti ile ilgili etiketler Yazar vefat Erol Toy Ayşe Toy
GÜNÜN VİDEOSU

Sırrı Süreyya Önder: Sen kime parmak sallıyorsun...

DEM Partili Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile milletvekilleri arasında TBMM'de gerginlik yaşandı. "Kafanıza göre benim hakkımı alamazsınız" diyen vekile sinirlenen Önder "Sen kime parmak sallıyorsun. Elini sallama bana" diyerek bağırdı.