Yavuz Ağıralioğlu'ndan Meral Akşener'i zora sokan sözler

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajına verdiği HDP tepkisi ile gündemde olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında "PKK ve siyasi uzantısı HDP" ifadesini kullanan Ağıralioğlu, HDP'li Selahattin Demirtaş ile kahvaltı planı yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i zor durumda bıraktı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü paylaşımına tepki göstermiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"HDP ve siyasilerinin isimlerinin, şehit annelerine borcunu vatan borcu bilen Meral Akşener ismi ile birlikte zikredilmesini doğru bulmuyorum. Öcalan’a mektup yazdırılmasının milli iradeyi ne istikamette kamçıladığını ve ikinci seçimin sonuçlarına ne yönde tesir ettiğini hiç kimse unutmamalı! En başta da Ekrem Bey"

"SEN KÜRT'E KURBAN OL!"

 Eleştirisiyle yeni bir polemiğin fitilini ateşleyen Ağıralioğlu, bugün Twitter hesabından yeni bir paylaşımda daha bulundu.

HDP'yi eleştirirken Kürt seçmeni de küstürmemek istediği gözlemlenen Ağıralioğlu, "Sen Kürt'e kurban ol!" ifadesini kullandığı bir videoyu paylaştı.

"PKK VE SİYASİ UZANTISI HDP..."

"PKK ve siyasi uzantısı HDP'ye dair eleştirilerimizi başka tarafa çekmek isteyenler görüyorum. Bizden şovenist çıkmaz. İşinize bakın. Bu topraklarda bin yıllık kardeşliğimizi teröre, hiçbir güce ve fitneye ezdirmeyeceğiz." diyen Ağıralioğlu, paylaşımına T24'ü, Gazete Duvar'ı ve Akit TV'yi etiketledi.

KAHVALTI PLANI YAPAN AKŞENER'İ ZOR DURUMDA BIRAKTI

Paylaşımında HDP'den 'PKK'nın siyasi uzantısı' şeklinde bahseden Ağıralioğlu, tutuklu HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattın Demirtaş ile kahvaltı planı yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i zor durumda bıraktı.

 

Yavuz Ağıralioğlu'ndan Meral Akşener'i zora sokan sözler ile ilgili etiketler İYİ Parti HDP Pervin Buldan Yavuz Ağıralioğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.