Yaşlılık maaşı ne zaman yatacak, ne kadar oldu? 65 yaş aylığı bayramdan önce yatar mı?

65 yaş aylığı zammı ne kadar oldu? Yaşlılık aylığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 65 yaş ve üzeri kişilere, gerekli şartları taşıması durumunda ödeniyor. Kurban Bayramı ile birlikte ise 'yaşlılık maaşı ne zaman yatacak, ne kadar oldu?' soruları gündeme geldi. Peki, 65 yaş aylığı ne kadar, kaç TL oldu?

Yaşlılık aylığı bayramda önce yatacak mı? Temmuz zamları ile birlikte 65 yaş aylığı da arttı. Yaşlılık aylığından faydalananlar ise '65 yaş maaşı ne kadar oldu? sorusunu yönlendiriyor. İşte, 2022 yaşlılık aylığını yatacağı tarih...

YAŞLILIK AYLIĞI NE KADAR OLDU?

Temmuz ayında asgari ücrete yapılan zam sonrası yaşlılık maaşı da 1296 TL'den 1684 liraya yükselmiş oldu.

65 YAŞ MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başvuru şartlarını taşıyan kişilere ödenen 65 yaş aylığı, Kurban bayramı ile birikte hangi tarihte yatırılacağı merak konusu oldu. Ancak yaşlılık aylığının ödeneceği tarih için henüz kesin bir zaman verilmese de bayramdan önce hesaplara yatacağı bildirilmişti.

Yaşlılık maaşı ne zaman yatacak, ne kadar oldu? 65 yaş aylığı bayramdan önce yatar mı? ile ilgili etiketler yaşlılık maaşı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.