Yaşamak için tek çaresi 'hamile' kalmak

Kastamonu'da çocukken Serebral Palsi hastalığına yakalanan, 8 yıl önce ise lösemi hastalığını yenen engelli Bahriye Çamyaran Erol'un çilesi bitmiyor. 42 yaşındaki talihsiz kadının bu kez de böbreklerinde tümör çıkan tümör sebebiyle yaşam savaşını kazanabilmesi için hamile kalması gerekiyor.

Kastamonu'da yaşayan bir çocuk annesi 42 yaşındaki Bahriye Çamyaran Erol, 2 yaşında iken serebral palsi (Yüksek ateş soncu beynin oksijensiz kalması) hastalığına yakalandı.

Yaşamını bu şekilde sürdürürken 8 yıl önce lösemi hastalığına yakalandığını öğrenen Bahriye Çamyaran Erol, verdiği yaşam mücadelesini kazanarak hayata tutundu.

ÇİLESİ HAYATI BOYUNCA BİTMEDİ

Yaklaşık 1 yıl önce ise böbreklerinde tümör oluştuğunu öğrenen Erol, Bolu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmeye başladı. 1 yıldan fazla tedavi gören Erol, yapılan tüm muayene ve tetkiklere rağmen böbreklerindeki tümörden kurtulamadı.

Yaşamak için tek çaresi 'hamile' kalmak

TEK ÇARE HAMİLE KALMASI

Doktorlar, Erol'a hayatta kalabilmesi için son çare olarak ‘hamile' kalması gerektiğini söyledi. Yaşadığı hastalıklardan ötürü yumurta rezervinde azalma olan ve normal koşullarla hamile kalamayan Erol, gerekli olan tüp bebek tedavisi hayırseverlerin yardımlarını bekliyor.

Sağlık Bakanlığının 1 çocuk annesi olan ailelere destek vermemesi nedeniyle Kastamonu Valiliği’nden yardım toplayabilmek için yazılı izin çıkartan Erol, çocuğunu annesiz bırakmak istemediğini ve yardım beklediğini söyledi.

Yaşamak için tek çaresi 'hamile' kalmak ile ilgili etiketler Kastamonu tümör Hamile
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.