Yasak Elma'ya Rakip Olacak İyilik Dizisi Oyuncu Kadrosuyla Beklentiyi Yükseltti

Yaz Sezonu İçin kanalların hazırlıkları başladı. FOX TV de yeni sezon için Yasak Elma'ya rakip olacak İyilik Dizisi için hazırlıklarını sürdürüyor. Kapımdaki Düşman ismiyle çıkan ancak isim değişikliği yapan İyilik dizisi oyuncu kadrosu ve hikayesiyle beklentiyi yükseltti.

İyilik Dizisi Bir ihanetin hikayesi olarak ön plana çıkacak. Başrollerinde İsmail Demirci, Hatice Şendil ve Sera Kutlubey'in rol alacağı İyilik Dizisi ilk tanıtımıyla da göz doldurdu. Peki İyilik dizisi oyuncu kadrosu nedir, İyilik dizisi konusu ne? İşte detaylar...

Yasak Elma dizisine rakip olarak düşünülen ve yaz dizisi olarak ekrana çıkacak olan İyilik dizisinde ihanet ve entrika olacak.

İYİLİK DİZİSİ KONUSU NEDİR?

FOX TV'den yayınlanacak dizide İsmail Demirci, Murat karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Görünürde mutlu bir ailesi, eşi ve iki çocuğu olan Murat, aslında hiç de masum bir aile babası değildir.

Yasak Elma'ya Rakip Olacak İyilik Dizisi Oyuncu Kadrosuyla Beklentiyi Yükseltti

Neslihan, Murat’ın eşidir. İyilik yapmak için oturdukları evin yan tarafındaki küçük evlerini arkadaşı Damla’ya verir. Damla’nın Murat ile ilişkisinden habersiz olan Neslihan sadece bir iyilik yapmak istemiştir. Oysa ki kendi elleriyle çok sevdiği kocasını metresinin kollarına yollar.

Murat ile Damla’nın yasak ilişkisinin hikayenin kilit noktası olacağı dizide İsmail Demirci’ye başrolde Neslihan karakteriyle Hatice Şendil, Damla karakteriyle de Sera Kutlubey eşlik edecek.

Aşk Mantık İntikam dizisinin final yapmasının ardından Fox Tv’de yaz dizisi olarak yayınlanmaya başlayacak, yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği dizinin hazırlıkları sürüyor. İyilik dizisinin yönetmen koltuğunda tecrübeli isim Murat Öztürk oturuyor.

İlk fragmanla birlikte konusu hakkında ipuçları veren dizi son dönemde izleyicilerle buluşan Sadakatsiz, Yasak Elma gibi dizilerle benzer bir konuya sahip.

Yasak Elma'ya Rakip Olacak İyilik Dizisi Oyuncu Kadrosuyla Beklentiyi Yükseltti ile ilgili etiketler iyilik dizisi iyilik dizisi oyuncuları iyilik dizisi konusu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.