Yasak Elma'da Gökhan Alkan Sonunda Geri Dönüyor! Kerim ve Yıldız Aşkı Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

Son haftalarda reytinglerinde büyük bir sıçrama yaşanan Yasak Elma’da özlenen oyuncu sonunda geri dönüyor. Yeni sezona oldukça kötü başlayan ancak daha sonrasında toparlanan sansasyonel dizide o isim herkesi yeniden ekranlara bağlıyor.

FOX TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi yeni senaryosuyla oldukça yakından takip ediliyor. Başrollerinde Eda Ece ile Şevval Sam’ın oynadığı dizide pek çok oyuncu yapımdan ayrılsa da yaşanan bazı geri dönüşler dikkatlerden kaçmıyor.

FOX TV’nin en uzun soluklu dizilerinden birisi olan ve her geçen gün daha da büyük başarılara imzasını atan Yasak Elma, reytinglerde zirveyi sallamaya devam ederken yeni sezon içinde ümitli başlangıç herkesi şaşırtıyor. Ancak yaşanan yeni gelişmelerde yakından izleniyor.

Yasak Elma'da Gökhan Alkan Sonunda Geri Dönüyor! Kerim ve Yıldız Aşkı Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisinin final yapması sonrasında daha önceden Kerim karakterine hayat veren Gökhan Alkan’ın yeniden Yasak Elma dizisine geri dönüş yapacağı iddia ediliyor.

Yasak Elma'da Gökhan Alkan Sonunda Geri Dönüyor! Kerim ve Yıldız Aşkı Kaldığı Yerden Devam Ediyor! - Resim : 2

Hikayede ne kadar zaman zaman karakterle dalga geçilse de Yasak Elma dizisinin bu kadar etkili olması oldukça şaşırtıyor. Her hafta milyonlarca izleyiciyi ekranları başına kilitlemeyi başaran Yasak Elma, 6. sezon içinde umutları yeniden yeşertiyor. Önceki sezonlarda Yıldız karakteriyle büyük bir aşk yaşayan Kerim’in Yasak Elma’ya önümüzdeki haftalarda katılıp katılmayacağı da oldukça merak ediliyor.

Yasak Elma'da Gökhan Alkan Sonunda Geri Dönüyor! Kerim ve Yıldız Aşkı Kaldığı Yerden Devam Ediyor! ile ilgili etiketler Yasak Elma Gökhan Alkan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.