Yasak Elma son bölüm! Yasak Elma 20.bölüm fragman izle!

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma'nın 19. bölümü izleyici ile buluştu. Yasak Elma son bölüm! Yasak Elma 20.bölüm fragman izle! Dizinin son görüntüleri ve tüm bilgiler bu haberde bulunmaktadır.

Yasak Elma'nın 19. bölümü Fox TV'de ekrana geldi. Defne’nin Yıldız’ın sırrını açıklaması Halit ve Yıldız evliliğinin ortasına bomba gibi düştü. Halit, Yıldız ile ilgili bir karar aşamasına geldi. Halit'in kararı ne olacak? Yasak Elma son bölüm! Yasak Elma 20.bölüm fragman izle! Yepyeni görüntüler haberimizde...

Yasak Elma son bölüm! Yasak Elma 20.bölüm fragman izle!

Defne’nin Yıldız’ın sırrını açıklaması Halit ve Yıldız evliliğinin ortasına bomba gibi düşer. Halit, Yıldız ile ilgili bir karar aşamasına gelmiştir. Halit’in kafasının karışıklığı Ender’in işine yarayacaktır. Yıldız ise boş durmayacak ve Halit’i geri kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Alihan ve Zeynep hayatlarını ayrı olarak geçirme çabasındadır. Alihan ise Zeynep’i unutmak için önemli bir karar alır.

Yasak Elma'da Halit evi terk ediyor. Ender, Defne'nin ağzının payını veriyor. Yıldız'ın işlediği büyük günah ortaya çıkıyor.

YASAK ELMA 19. BÖLÜM İZLE

 

ENDER'İN EN HAVALI GİRİŞLERİ İZLE

YILDIZ VE EMRE KİME YAKALANDI?

Yasak Elma son bölüm! Yasak Elma 20.bölüm fragman izle! - Resim : 2

YASAK ELMA 18. BÖLÜM
Çiçek’in kayıp haberi herkesi perişan eder. Ezgi ve Engin yaşadıkları ayrılık acısının üzerine Çiçek’in haberi ile iyice dağılır. Dayanacak gücü kalmayan Berna, Alper’eOnur’un kaçırdığını söyler. Berna’nın itirafıyla çılgına dönen Alper kızını kurtarmak için her şeyi göze alır. Onur ve Berna ilişkisini öğrenen Haşmet’in yorumu Leyla’yı derinden etkiler. Canan’ın tüm yaşananlarla endişesi çığ gibi büyümekte, sabrı tükenmektedir. Alper ve Onur yüzleşmesi ise kimsenin hafızasından silinemeyecek şekilde sonlanır.

YASAK ELMA 17. BÖLÜM
Zeynep ani almış olduğu kararın gelgitlerini yaşıyordur. Alihan ise Zeynep’in hala kendini sevdiğine emindir. Yıldız ve Halit gerginliği giderek artarken bu gerginlik Ender’in lehine sonuçlanır. Kemal, adım adım Yıldız’a yaklaşmaktadır. Ender’in Alihan’ın şirketi için yaptığı tanıtım partisine Alihan’ın beklenmeyen hareketi damga vurur.

 

 

 

KÜNYE
YAPIM: MED YAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY
YÖNETMEN: NESLİHAN YEŞİLYURT
ÖYKÜ & SENARYO: MELİS CİVELEK - ZEYNEP SOYATA
UYGULAYICI YAPIMCI: ARZU EĞMİR

YASAK ELMA DİZİSİ
Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

Yasak Elma son bölüm! Yasak Elma 20.bölüm fragman izle! ile ilgili etiketler yasak elma 20 fragman yasak elma son bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.