Yasak Elma Şahika öldü mü? Nesrin Cavadzade Yasak Elma'dan ayrıldı mı?

Yasak Elma dizisinde Şahika şoku yaşanıyor. Dizinin 109. bölüm fragmanında izleyenleri oldukça şaşırtan bir gelişme sonrasında Cansu’nun silah çekmesi kafaları karıştırıyor. Peki, Yasak Elma Şahika öldü mü?

FOX TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan ve başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece ile Nesrin Cavadzade’nin oynadığı Yasak Elma dizisinin 109. bölüm fragmanı olay oldu. Yasak Elma’nın yeni bölümünde bir kişinin öleceği ve bir kişinin de yaralanacağı tekrardan gündeme gelirken bu isimlerden birisinin ifşa olması dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Barış Kılıç’ın oynadığı Kaya’nın tekrardan diziye geri dönüş yapması senaryoyu baştan aşağıya tamamen değiştirirken Ender ile Kaya ilişkisi de yeniden gündem haline geldi.

Yasak Elma Şahika öldü mü? Nesrin Cavadzade Yasak Elma'dan ayrıldı mı?

Şahika’da ortalığı daha da karıştırmak adına abisini çağırırken tüm bu gelişmelerin akabinde şok bir sahne gözlerden kaçmadı. Son yayınlanan Yasak Elma 109. bölüm fragmanı büyük bir ses getirdi. Nilperi Şahinkaya’nın canlandırdığı Cansu karakterini elinde silahıyla ortaya çıkarak partide bulunanların üzerine kurşun yağdırması herkeste şok etkisi yarattı.

YASAK ELMA ŞAHİKA ÖLDÜ MÜ?

Yıldız’ın Çağatay’a hamile olduğunu söylemesinin hemen ardından yaşanan bu olay Yasak Elma’da başrol oyuncularından Şahika’nın ayrılışını gündeme getirdi. Şahika’nın Yasak Elma dizisinden ayrılması daha önceden de kulislerde bomba etkisi yaratmış ancak bu konuda kesin bilgilere ulaşılamamıştı.

Yasak Elma Şahika öldü mü? Nesrin Cavadzade Yasak Elma'dan ayrıldı mı? - Resim : 2

Yasak Elma’da Cansu’nun silahından çıkan kurşun Şahika’ya isabet edecek. Ve böylece Yasak Elma’dan ayrılacak olan isimde Şahika karakterini canlandıracak Nesrin Cavadzade olacak. Cansu’da yeni bölümde hapse girecek ve Yasak Elma’dan ayrılacak olan iki isimde hayranları oldukça üzecek.

Yasak Elma Şahika öldü mü? Nesrin Cavadzade Yasak Elma'dan ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Yasak Elma Nesrin Cavadzade şahika cansu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.