Yasak Elma bitti mi, final mi yaptı? Yasak Elma 127. bölüm ne zaman başlıyor?

Yasak Elma bitti mi sorusu bir kez daha gündeme geldi. FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma’dan hayranları üzen son dakika gelişmesi yaşandı. Tüm bunlarla beraber akıllardaki tek soru ise 2022 Yasak Elma ne zaman başlıyor sorusu oldu. Peki ama Yasak Elma 127. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yasak Elma bitiyor mu sorusu diziyi yakından takip edenler tarafından mercek altına alındı. Pazartesi akşamlarında FOX TV ekranlarında merakla beklenen dizilerden birisi olan Yasak Elma ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesinde hayranları üzen bilgiler geldi.

Yasak Elma Bitti Mi?

FOX TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi yılbaşı haftasından bu yana yayınlanmıyordu. Geçen haftada 3 Ocak akşamında yayınlanmayan Yasak Elma 127. bölümü için yeni bir açıklama yapılması gereği duyuldu.

Yasak Elma bitti mi, final mi yaptı? Yasak Elma 127. bölüm ne zaman başlıyor?

Dizinin başrol oyuncularından Eda Ece tarafından yapılan açıklamada Yasak Elma dizisinin bitmediği ve 127. yeni bölümünün gelecek hafta 17 Ocak 2022 Pazartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanacağı duyuruldu.

Yasak Elma 127. Bölüm Ne Zaman Başlıyor?

Yasak Elma dizisi 127. bölümü ile gelecek hafta 17 Ocak 2022 Pazartesi akşamında saat 20.00’dan itibaren FOX TV ekranlarında başlıyor.

Yasak Elma bitti mi, final mi yaptı? Yasak Elma 127. bölüm ne zaman başlıyor? - Resim : 2

Kumru, Yıldız’ı inandırmak için Ömer’le yakınlaşmaya devam ederken, Çağatay’la yaptığı tartışma onu bambaşka bir yola sokar.

Kumru’nun aklında onu üzen herkesten intikam almak vardır. Yıldız ise Ömer ve Kumru’nun evleneceğinden emin olarak harekete geçecektir.

Yasak Elma bitti mi, final mi yaptı? Yasak Elma 127. bölüm ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.