Yasak Elma 62. bölüm fragmanı izle! Şahika'nı planı!

Yasak Elma 62. bölüm fragmanı izle! Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, bu akşam nefes kesen son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Yıldız ile Ender'in işbirliği bütün dikkatleri üstüne çekiyor. Şahika kendisine kurulan tuzakların farkına varmaya başlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Yasak Elma 62. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Yasak Elma 62. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Yıldız ile Ender'in işbirliği bütün dikkatleri üstüne çekiyor. Şahika kendisine kurulan tuzakların farkına varmaya başlıyor. Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, bu akşam nefes kesen son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Yasak Elma 62. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Yasak Elma dizisinin son bölümünde; Halit, Nadir'in hamleleri karşısında sessiz kalmamaya kararlıdır. Sonunda Nadir'le ilgili eline büyük bir koz geçer ancak Nadir, Halit'in ummadığı birinden yardım alacaktır.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yasak Elma yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

Şahika'nın iş birliği teklifini mecburen kabul etmek zorunda kalan Ender, bir taraftan Şahika'nın verdiği görevleri yaparken bir taraftan da ondan kurtulmanın yollarını arar.

Şahika'nın ilk planı Halit ve Yıldız'ı ayırmaktır ve bunun için Ender'in yardımına ihtiyacı vardır. Ender ise başka bir oyunla bir taşla iki kuş vurma peşindedir.

Yasak Elma 62. bölüm fragmanı izle! Şahika'nı planı! ile ilgili etiketler Fox TV Yasak Elma fragman yeni bolüm ekran heyecan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.