Yasak Elma 6. sezon ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Başrollerinde Eda Ece ile Şevval Sam’ın oynadığı Yasak Elma dizisinin final yapıp yapmayacağı izleyenler tarafından merak ediliyor. 5. sezonunda yine FOX TV ekranlarında fırtınalar estiren Yasak Elma dizisinin 6. sezonu olacak mı? İşte detaylar…

FOX TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi entrika dolu yeni bölümleriyle olay yaratmaya devam ediyor. Sansasyonel bir hikayesi olan dizi her nesilden kişiyi kendisine çekerken kimi zaman final iddiaları gündeme gelse de oyuncu kadrosu adından söz ettiriyor.

Yasak Elma Final Mi Yapıyor?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi her bölümüyle olay yaratırken kimi zaman final iddiaları gündeme gelse de hikaye her yeni sezonda kaldığı yerden macerasına devam ediyor.

Yasak Elma 6. sezon ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Yasak Elma 6. Sezon Olacak Mı, Ne Zaman Başlayacak?

Yasak Elma 6. sezonda hikayesine kaldığı yerden devam edecek. Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz’ın yer aldığı Yasak Elma dizisi 6. sezonu 2022 Eylül ayının sonlarına doğru FOX TV ekranlarında olacak.

Yasak Elma’da 5. sezon finaline doğru gidilirken kadroya iki yeni isim daha eklendi. Hikayenin heyecanını kaybetmemesi adına atılan yeni adımda Bahtiyar Memili’nin canlandırdığı Sedai karakterinin teyzesi olurken Adana’dan gelen teyze rolünde ise usta oyuncu Nalan Örgüt yer alacak.

Yasak Elma 6. sezon ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma 6. sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.