Yasak Elma 3.bölümü izle! 4.fragman...

Yasak Elma dün akaşam 3.bölümü ile izleyicilerle buluştu. Birbirinden farklı iki kardeşin hikayesinin anlatıldığı izleyiciler tarafından heyecanla izleniyor.Pazartesi akşamlarının iddialı dizilerinden olan Yasak Elma büyük beğeni topluyor. Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Herkes son bölümünde neler olduğunu ve haftaya yaşanacakları merak ediyor. Yasak Elma 3.bölümü izle! Haftaya neler olacak? Yasak Elma 4.fragman... Detaylar haberimizde...

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Yasak Elma hayranlıkla izleniyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan dizi hayranlıkla izleniyor.3.bölümde ise Yıldız Halit ile ilgili riskli bir karar verir. Alihan ve Zeynep'in yaşadığı gerginlikler ise onları daha fazla yakınlaştırır. Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un üstlendiği, senarist koltuğunda ise Melis Civelek üstleniyor. İzleyiciler son bölümde neler olduğu ve haftaya neler olacağı merak ediliyor. Yasak Elma 3.bölümü izle! Haftaya neler olacak? Yasak Elma 4.fragman...Merak edilen sorunun cevabı detayları ile haberimizde...

cats_1

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ender, Yıldız’ı hafife almanın cezasını ağır öder. Kardeşi Caner’le düşüşünü kimseye göstermemek için çabalar. Yıldız, Halit’le ilgili riskli bir karar verir. Zeynep ve Alihan’ın yaşadığı gerginlikler onları daha da yakınlaştırır.

Yasak Elma 3.bölüm izle!

2.BÖLÜM ÖZETİ

Yıldız baş koyduğu yolda ilerlemekte kararlıdır. Bunun için ilk hedefi Ender’dir. Ender’in özel hayatının detaylarını öğrenmek için elinden geleni yapar. Zeynep Alihan’dan uzak durmak istese de başına gelen talihsiz kaza ikiliyi bir araya getirir...

YASAK ELMA 1.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yıldız’ın hayatı Ender Argun’la tanışınca değişir. Ender’in amacı Halit’ten boşanma planına Yıldız’ı alet etmektir. Ender’in ahlaksız teklifiyle ne yapacağını bilemeyen Yıldız, hayatının kararını vermek zorunda kalır. Kardeşi Zeynep ise Halit’in ortağı Alihan’ın şirketinde işe başlar. Yıldız hayallerine kavuşmanın peşindeyken, Zeynep hiç hayal etmediği olaylarla karşılaşacağı başlangıçlara yelken açar…

ONUR TUNA KİMDİR?

Onur Tuna, 16 Temmuz 1988 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Annesi tapu dairesinden emekli, babası matematik öğretmenidir. Bir abisi vardır. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Üniversitesi konservatuvarında Sanat Müziği ses eğitimi de aldı. Onur Tuna, ortaokul yıllarından itibaren lisanslı voleybol ve basketbol oynadı. Ortaokul ve lise yıllarında tiyatro oyunlarında yer almaya başladı. İzmir’de Üniversitede okurken 4 yıl profesyonel mankenlik yaptı. İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

Senaryosunu Mahsun Kırmızıgül’ün yazdığı 2011 yılında Atv’de oynamaya başlayan “Hayat Devam Ediyor” adlı dizide Siraç Bakırcı karakterini canlandırırken, Fikret Kuşkan, Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Menderes Samancılar ile birlikte rol aldı.

2014 yılında başrolleri Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek’in paylaştığı “Bi Küçük Eylül Meselesi” adlı sinema filminde rol aldı. 23 Aralık 2014 tarihinde TRT ekranlarında yayınına başlayan ve ilk 9 bölümünün yönetmenliğini Kudret Sabancı’nın yaptığı Bir Osmanlı Polisiyesi olan “Filinta” adlı dizide Onur Tuna (Filinta Mustafa) karakterini canlandırırken; Mehmet Özgür (Kadı Gıyaseddin Hatemi), Damla Aslanalp “Lara Zaharyas”, Serhat Tutumluer (Boris Zaharyas), Naz Elmas (Azize), Yosi Mizrahi (Esad Paşa), Kayra Şenocak (Hasan), Bülent Alkış (Padişah) gibi isimler rol almıştır.

Sevilen oyuncu son olarak FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Yasak Elma dizisinde rol alacak.

Show TV'de yayınlanan Cesur Yürek dizisinde Ömer Korkmaz karakterini canlandırdı.

fft99_mf10609290

EDA ECE

Türk oyuncu. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. 2011 yılında Show Tv' de yayınlanan Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başladı. 2013 yılında Kızım İçin sinema filminde oynadı. TRT 1' da yayınlanmakta olan Beni Böyle Sev dizisinin yeni sezonunda Zeyno karakteriyle diziye dahil olmuştur.2015 yılında Kocan Kadar Konuş sinema filminde oynadı ve Show TV' de yayınlanan İlişki Durumu: Karışık dizisinde oynadı. 2016 yılında Kocan Kodar Konuş: Diriliş sinema filminde ve Görümce sinema filminde oynadı. Mahrumlar adlı televizyon filminde oynadı ve 2017 yılında Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul adlı sinema filminde rol aldı.

YASAK ELMA KONUSU

Çekimleri İstanbul'da devam eden dizide; Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler.dız'ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender Yıldız'ı kocası Halit Argun'dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız'a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız'ın hayatında bunlar olurken, Zeynep'in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan'ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep'in bilmediği şey ise Alihan'ın Halit'in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.

TALAT BULUT

Türk tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı.

Eğitimini, Hacettepe Üniversitesi, Elektronik Mühendisliği bölümünde sürdürürken 2. sınıfta yarıda bırakan Talat Bulut, sanat yaşamına 1975 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda Dimitrov adlı oyunda sahneye çıkarak başladı. Uzun süre AST bünyesinde çalışan sanatçı, Türkân Şoray'ın teşvikiyle kamera karşısına geçerek Hazal filmiyle sinemaya adım attı. Bir dönem Türk sinemasının üretkenliğinin azaldığı süreçte etkinliklerine ara verdi. Kaliteli filmlerde oynamayı tercih eden Bulut; halen sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanı sıra seslendirme çalışmaları da yapmaktadır. Geniş izleyici kitlesiyle tanışmasına neden olan film Manisa Tarzanı'dır.

FİLMOGRAFİSİ

Yasak Elma - 2018 (dizi)
Fazilet Hanım ve Kızları - 2017 (dizi)
Göç Zamanı - 2016 (dizi)
Mucize - 2014
Kasaba - 2009 (dizi)
Mutluluk- 2007
Annem - 2007 (dizi)
Saklambaç - 2005 (dizi)
Aşk Olsun - 2003 (dizi)
Melekler Evi - 2000
Abuzer Kadayıf - 2000
Köçek - 2000 (tv filmi)
Cemile - 1996
Cemile ve Umudun Masalı - 1995
Manisa Tarzanı - 1994
Herşeye Rağmen - 1988
Kurtar Beni - 1987
Prenses - 1986
Son Urfalı - 1986
Su - 1986
Yapayalnız - 1986
Yunus Emre - 1986
Kurbağalar - 1985
Kuyucaklı Yusuf - 1985
Fidan - 1984
Karanfilli Naciye - 1984
Firar - 1984
Derman - 1983
Göl - 1982
Çayda Çıra - 1982
Yaşamak Seninle Güzel - 1982
Yılanı Öldürseler - 1981
Beni Böyle Sev - 1980
Hazal - 1979

ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI

Tak-Tik: Bertolt Brecht - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1978
Akıllı Hayvanlar: (Ahmet Tünel) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1977
Sakıncalı Piyade: (Uğur Mumcu) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1977
Komün Günleri: (Bertolt Brecht) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1976
İşçi (oyun): (Ömer Polat) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1976
Aladaglı Mino: (Ömer Polat) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1975
Nereye Payidar: (Bilgesu Erenus) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1975
Dimitrof: (Hedda Zinner) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1974
Ana: (Maksim Gorki) - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1974

SAHİP OLDUĞU ÖDÜLLER

7. Ankara Film Festivali - 1995, En İyi Erkek Oyuncu, Manisa Tarzanı
1. Ankara Film Festivali - 1988, En İyi Erkek Oyuncu, Herşeye Rağmen
20. Antalya Film Festivali - 1983, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Derman
37. Antalya Film Festivali - 2000, En İyi Erkek Oyuncu, Melekler Evi
22. Siyad Türk Sineması Ödülleri - 2000, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Abuzer Kadayıf

Yasak Elma 3.bölümü izle! 4.fragman... ile ilgili etiketler Yasak Elma 3bölüm haftaya neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.