Yarınki hava durumu! 14 Kasım Cumartesi hava nasıl olacak? Hafta sonu...

Yarınki hava durumu! 14 Kasım Cumartesi hava nasıl olacak sorularının yanıtı haberimizde. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı hava durum tahmin raporları yarın hava nasıl olacak sorusuna da yanıt oldu.

Yarınki hava durumu! 14 Kasım Cumartesi hava nasıl olacak, hafta sonu yağış var mı sorularının yanıtı hava durum tahminlerinin yayınlanmasından sonra araştırılmaya başlandı.

YARINKİ HAVA DURUMU!

Cumartesi ve pazar günlerini değerlendirmek isteyen vatandaşlar, hafta sonu hava durumu araştırmalarını yoğunlaştırdı. İşte, Meteoroloji'den alınan son bilgiler ışığında 14-15 Kasım hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle güneyli, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

 

Yarınki hava durumu! 14 Kasım Cumartesi hava nasıl olacak? Hafta sonu... ile ilgili etiketler hava durumu yarınki hava durumu 14 kasım hava durum
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.