Yarın okullar tatil mi? 20 Kasım Pazartesi okul var mı? Ara tatil uzatıldı mı?

Milyonlarca öğrenci, ülke genelinde yaşanan soğuk hava dalgası ve bazı şehirlerde başlayan kar yağışı nedeniyle, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 20 Kasım'da okulların tatil olup olmayacağı ve ara tatilin uzatılıp uzatılmayacağı konusundaki kararını merak ediyor. Peki, Yarın okullar tatil mi? 20 Kasım Pazartesi okul var mı? Ara tatil uzatıldı mı? İşte detaylar...

20 Kasım'da, ara tatilin uzatılıp uzaltılmayacağı büyük bir merakla araştırılıyor. 13-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen ilk ara tatilin ardından, öğrenciler hafta sonuyla birlikte toplamda 9 gün boyunca tatil yapma şansı buldular. Ancak, yurt genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle öğrenciler, veliler ve öğretmenler, "Yarın okullar tatil mi? 20 Kasım Pazartesi okul var mı? Ara tatil uzatıldı mı?" gibi sorulara yanıt aramaya başladı. 

Yarın okullar tatil mi? 20 Kasım Pazartesi okul var mı? Ara tatil uzatıldı mı?

20 KASIM'DA OKULLAR TATİL Mİ? ARA TATİL UZATILDI MI?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen ara tatil takvimine göre, ilk ara tatil 13 Kasım Pazartesi günü başladı ve 17 Kasım Cuma günü sona erdi.

Ancak, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından henüz 20 Kasım Pazartesi günü için "ara tatilin olumsuz hava koşulları sebebiyle uzatılması" ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Bu nedenle, yarın için herhangi bir tatil açıklamasının olmadığı varsayılarak, 20 Kasım Pazartesi günü okullarda eğitim dönemine devam edilmesi bekleniyor...

 

Yarın okullar tatil mi? 20 Kasım Pazartesi okul var mı? Ara tatil uzatıldı mı? ile ilgili etiketler 20 Kasım MEB tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.