Yarın okullar tatil mi? 18 Aralık'ta okullar tatil olacak mı? Yarın kar tatili var mı? 18 Aralık 2023 okullar tatil mi?

18 Aralık 2023 okullar tatil mi? Ülkemizdeki birçok şehir, kötü hava koşullarının etkisi altına girmiş durumda ve öğrenciler ile veliler, yarın okulların tatil olup olmayacağı konusunda merak içinde. Meteoroloji, bugün bazı şehirler için uyarıda bulunarak, olası olumsuz hava koşullarına dikkat çekti. Peki, Yarın okullar tatil mi? 18 Aralık'ta okullar tatil olacak mı? Yarın kar tatili var mı? 18 Aralık 2023 okullar tatil mi? İşte, okulların tatil olup olmayacağı hakkında merak edilenler...

Yarın okulların tatil olup olmayacağı konusu, meteorolojik durumun etkisiyle gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Meteoroloji bazı şehirlerimiz için uyarılarda bulundu. Yarın için sağanak yağış öngörülüyor ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı illerde okullar tatil edilmişti. Peki, Yarın okullar tatil mi? 18 Aralık'ta okullar tatil olacak mı? Yarın kar tatili var mı? 18 Aralık 2023 okullar tatil mi? İşte detaylar...

Yarın okullar tatil mi? 18 Aralık'ta okullar tatil olacak mı? Yarın kar tatili var mı? 18 Aralık 2023 okullar tatil mi?

18 ARALIK YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Bu akşamın ilk saatlerinde Marmara, Kıyı Ege ve Antalya çevrelerinde kuvvetli yağışlar görülüyor. Antalya'nın doğu ilçelerinde çok kuvvetli yağmur, Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli, Rize ve Artvin çevrelerinde ise çok kuvvetli yağmur ve yoğun kar bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde ise gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis oluşabilir.

Yarın, 18 Aralık, okulların tatil olup olmayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, valilikten gelecek olan son dakika açıklamaları bekleniyor.

18 ARALIK'TA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Doğu Akdeniz'de rüzgarın yarın akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın Pazartesi günü ilk saatlerde etkisini kaybetmesi bekleniyor. 

Ancak, bu kötü hava koşullarına rağmen herhangi bir yerde henüz okullar tatil edilmedi.

YARIN KAR TATİLİ VAR MI? 18 ARALIK 2023 OKULLAR TATİL Mİ?

"Yarın okullar tatil mi?" sorusu, ülke genelinde etkili olan sağanak ve kar yağışlı hava nedeniyle gündemin zirvesinde. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, ülkemizin geneli parçalı ve çok bulutlu bir hava ile karşı karşıya. Ancak, Doğu Akdeniz'in doğusu, Doğu Anadolu güneydoğusu ve Güneydoğu Anadolu'nun güney kesimleri haricinde yağış bekleniyor. Henüz yarın okulların tatil olup olmayacağı konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak olumsuz hava koşulları göz önüne alındığında, okulların tatil edilme ihtimali bulunmakta. Veliler ve öğrenciler, resmi açıklamaları takip ederek bilgi alabilirler. 

Yarın okullar tatil mi? 18 Aralık'ta okullar tatil olacak mı? Yarın kar tatili var mı? 18 Aralık 2023 okullar tatil mi? ile ilgili etiketler Kar tatili Okul
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.