Yarın 15 Temmuz Yurtiçi Kargo Açık mı? Cuma günü Yurtiçi Kargo çalışıyor mu?

15 Temmuz tarihinde Yurtiçi Kargo’nun açık olup olmadığı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İnternet üzerinden alışveriş yapanlar satın aldıkları ürünleri kendilerine kargo ile geldiklerini bildiğinden Cuma günü Yurtiçi Kargo çalışıyor mu sorusunun yanıtını arıyor.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü daha önceden Resmi Gazete tarafından yayımlanan karar neticesinde resmi tatil ilan edilmişti. Bu nedenle internet üzerinden alışveriş yapan vatandaşlar yarın 15 Temmuz Cuma gününde Yurtiçi Kargo’nun çalışıp çalışmadığını sorgulamaktadır.

15 Temmuz Yurtiçi Kargo Açık Mı?

Kargo şirketleri 15 Temmuz resmi tatil olduğundan kapalı olacaktır. Bu nedenle Yurtiçi Kargo’da Cuma günü kapalı olup resmi tatillerde hizmet vermediğinden dolayı kargo şirketleri Cumartesi günü hizmetlerine devam edecektir.

Yarın 15 Temmuz Yurtiçi Kargo Açık mı? Cuma günü Yurtiçi Kargo çalışıyor mu?

Yeni kargo paketi göndermek ya da almak isteyen vatandaşlar için Yurtiçi Kargo, hizmetlerine 17 Temmuz Cumartesi günü kaldığı yerden devam edecektir.

15 Temmuz Cuma gününde Yurtiçi Kargo kapalı olduğundan çalışmayacaktır.

Yarın 15 Temmuz Yurtiçi Kargo Açık mı? Cuma günü Yurtiçi Kargo çalışıyor mu? ile ilgili etiketler 15 Temmuz Yurtiçi Kargo
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.