Yarıda kalan Göztepe - Eskişehirspor maçında karar ne olacak? İşte o madde

Göktepe - Eskişehirspor maçının yarıda kalmasının ardından herkesin aklında tek soru var: Şimdi ne olacak? İşte cevabı

Göztepe ile Eskişehirspor arasında oynanan maçın son dakikalarında gelen gon sonrası önce Eskişehirsporlular ardından da hakem soyunma odasına gitmişti. Eskişehirspor futbolcuları sahaya döndü ama hakem Serkan Çınar ve ekibi sahaya dönmeyerek maçı tatil etti. Peki şimdi ne karar verilecek.

Türkiye Futbol Disiplin Talimatnamesi bu konuda çok açık. Talimatnamede, "Başlamış bir müsabakayı terk eden takım hakkında hükmen mağlubiyet kararı verilmekle beraber ayrıca mevcut puanlarından galibiyet halinde verilen puan kadar puan silinir" ifadeleri kullanılıyor.

Bilindiği gibi oyun sahasını ilk terk eden taraf Eskişehirspor'du. Hakem Serkan Çınar bir müddet sahada kırmızı-siyahlı ekibi bekledi ve daha sonra soyunma odasına girdi. Eskişehirspor daha sonra sahaya çıksa da hakemin sahaya dönme mecburiyeti bulunmuyor. Dolayısıyla hafta içerisinde TFF Eskişehirspor'u sadece hükmen mağlup saymayacak, bir de 3 puanını silecek.

Yarıda kalan Göztepe - Eskişehirspor maçında karar ne olacak? İşte o madde ile ilgili etiketler Göztepe Alpay Özalan TFF Eskişehirspor Serkan Çınar madde
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.