Yargı'dan ayrılan Mehmet Yılmaz Ak'tan teşekkür mesajı

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı, Kanal D'de ekrana gelen Yargı dizisinin kadrosundan ayrılan Mehmet Yılmaz Ak, Instagram sayfasından teşekkür mesajı yayınladı. Yargı'da savcı Pars karakterine hayat veren oyuncu, ''55 bölüm boyunca beni evine misafir eden,izleyen,destek veren,ilgisini ve sevgisini eksik etmeyen tüm seyircilerime sonsuz teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.

Oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, AY Yapım imzalı 'Yargı' dizisinin kadrosundan ayrıldı. Yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle diziden ayrılma kararı aldığını duyuran Ak, 316 bin takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından bir veda mesajı yayınladı.

Dizinin izleyicisine teşekkür eden Mehmet Yılmaz Ak, paylaşımına ''55 bölüm boyunca beni evine misafir eden,izleyen,destek veren,ilgisini ve sevgisini eksik etmeyen tüm seyircilerime sonsuz teşekkür ederim.😇🙏 Güzel günlerde görüşmek dileğiyle:) Güle güle Pars👋'' notunu düştü.

MEHMET YILMAZ AK


Dizide savcı Pars'ı canlandıran Mehmet Yılmaz Ak, yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle diziye veda ettiğini açıklamıştı. Oyuncu, Instagram sayfasından günler önce yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer vermişti:

''Çok severek başladığım ve hala ilk günü heyecanımla devam ettiğim hayatımda ve kariyerimdeki etkisini hiçbir zaman unutamayacağım 'Yarı' projesinden erken ayrılmak durumunda kaldığımı üzülerek belirtmek isterim.

Ülke olarak hepimizi derinden etkileyen deprem ve sonrası süreçte, zor güner geçiren ailem ve sevdiklerimin her anlamda yanında olabilmek adına bu kararı anlayış ve saygıyla karşılayan, iki sezondur beraber çalıştığım Ay Yapım ailesine ve tüm ekip arkadaşlarıma gönülden teşekkürlerimi sunarım.

Benden tüm bu süreç boyunca sevgisini ve ilgilisini eksik etmeyen izleyicilere ve dostlara ayrıca teşekkür etmek isterim...

Son olarak, sağlığımla alakalı uzun vadee endişe edilecek ciddi bir durum yoktur.

Gündemi böyle bir haber ile meşgul ettiğim için özür dilerim.

Güzel günlerde görüşmek dileği ile Mehmet Yılmaz Ak.''

 

Yargı'dan ayrılan Mehmet Yılmaz Ak'tan teşekkür mesajı ile ilgili etiketler Mehmet Yılmaz Ak Yargı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.