Yargı dizisinden ayrılan Mehmet Yılmaz Ak'tan açıklama

Pazar akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Yargı dizisinin Instagram sayfasından bir açıklama yayınlanmış ve savcı Pars karakterine hayat veren oyuncu Mehmet Yılmaz Ak'ın diziden sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığı bilgisine yer verilmişti. Mehmet Yılmaz Ak'dan konuya ilişkin ilk açıklama geldi.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in yer aldığı, Ay Yapım imzası taşıyan 'Yargı' dizisinde flaş bir ayrlık yaşandı. Dizide savcı Pars'ı canlandıran Mehmet Yılmaz Ak, yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle diziye veda etti.

Mehmet Yılmaz Ak'ın ayrılığı 'Yargı' dizisinin Instagram sayfasından yapılan bir açıklama ile duyuruldu: ''Yargı dizimizin oyuncularından Mehmet Yılmaz Ak, yaşadığı sağlık probleminin çalışmasına mani olduğunu belgeleyen uzman doktor raporunu yapım şirketimize sunmuş ve projemizden kendi isteğiyle ayrılmıştır. Yargı hız kesmeyen hikâyesiyle izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.''

Yargı'dan ayrılan oyuncunun sağlık durumu sevenleri tarafından merak edildi. Mehmet Yılmaz Ak da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak diziden ayrılığı hakkında açıklama yaptı. ''Sağlığımla alakalı uzun vadee endişe edilecek ciddi bir durum yoktur.'' diyen oyuncu sevenlerinin yüreğine su serpti. İşte Ak'ın yaptığı o açıklama...

Yargı dizisinden ayrılan Mehmet Yılmaz Ak'tan açıklama - Resim : 2

 ''SAĞLIĞIMLA İLGİLİ CİDDİ BİR DURUM YOK''

''Çok severek başladığım ve hala ilk günü heyecanımla devam ettiğim hayatımda ve kariyerimdeki etkisini hiçbir zaman unutamayacağım 'Yarı' projesinden erken ayrılmak durumunda kaldığımı üzülerek belirtmek isterim.

Ülke olarak hepimizi derinden etkileyen deprem ve sonrası süreçte, zor güner geçiren ailem ve sevdiklerimin her anlamda yanında olabilmek adına bu kararı anlayış ve saygıyla karşılayan, iki sezondur beraber çalıştığım Ay Yapım ailesine ve tüm ekip arkadaşlarıma gönülden teşekkürlerimi sunarım.

Benden tüm bu süreç boyunca sevgisini ve ilgilisini eksik etmeyen izleyicilere ve dostlara ayrıca teşekkür etmek isterim...

Son olarak, sağlığımla alakalı uzun vadee endişe edilecek ciddi bir durum yoktur.

Gündemi böyle bir haber ile meşgul ettiğim için özür dilerim.

Güzel günlerde görüşmek dileği ile Mehmet Yılmaz Ak.''

Yargı dizisinden ayrılan Mehmet Yılmaz Ak'tan açıklama - Resim : 3

Yargı dizisinden ayrılan Mehmet Yılmaz Ak'tan açıklama ile ilgili etiketler Mehmet Yılmaz Ak Yargı Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.