Yargi final mi yaptı, bitti mi? 26 Aralık Yargı neden yayınlanmadı?

Yargı final mi yaptı iddiaları 15. bölümün yayından kaldırılması ile gündeme geldi. Pazar akşamlarının fenomen dizisi Yargı da yaşanan son dakika gelişmesi yakından takip edilmekte. Peki, Yargı dizisi bitti mi? 26 Aralık Pazar Yargı yeni bölüm neden yayınlanmadı? İşte detaylar…

Yargı dizisi final mi yaptı iddiaları 26 Aralık Pazar akşamında yanıt beklerken Ay Yapım’dan gelen son dakika açıklaması hayranları üzdü. Bu haberin sonrasında ise Yargı dizisi neden yayınlanmadı sorusu yanıt aradı.

YARGI FİNAL Mİ YAPTI, NEDEN YAYINLANMADI?

Ay Yapım tarafından yapılan açıklamada, “Kısa bir sağlık arası veriyoruz. #Yargı 9 Ocak Pazar akşamı saat 20.00'de @kanald'de görüşmek üzere!” ifadeleri yer aldı.

Yargi final mi yaptı, bitti mi? 26 Aralık Yargı neden yayınlanmadı?

Kaan Urgancıoğlu ile başrollerde oynayan ve Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz’in koronavirüse yakalanması sonrasında Yargı dizisinin 26 Aralık 2021 Pazar akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanmayacağı belirtildi.

Pınar Deniz ise “Çok teşekkür ederim herkese iyiyim şu an. Kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum sevgili Yargı ekibi…” ifadelerini kullandı.

YARGI 15. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

26 Aralık Pazar akşamında yayınlanması gereken Yargı dizisinin 15. bölümüne bir süre ara verilmiş oldu. Yılbaşı tatili ile beraber 2 haftalık bir mola verecek olan Yargı dizisinin 15. bölümü 9 Ocak 2022 Pazar akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısında olacak.

Yargi final mi yaptı, bitti mi? 26 Aralık Yargı neden yayınlanmadı? - Resim : 2

YARGI 15. BÖLÜM ÖZETİ

Yargı dizisinin yeni bölümünde Ceylin, nöbetçi mahkemede sessiz kalmayı tercih edince hakime tarafından tutuklanarak cezaevine gönderiliyor. Ceylin için verilen bu şok karar sonrasında ise Ilgaz’ın buna gönlü razı gelmiyor. Onu kendi odasına getirerek kapısını kilitliyor.

Pars kapının önüne çılgına dönerken Ilgaz da Ceylin’e, "Masum olduğunu kanıtlayacağız. Yanındayım ben buradayım. Seni seviyorum" diyor. Ceylin, gözyaşları içerisinde hapsi boyluyor.

 

Yargi final mi yaptı, bitti mi? 26 Aralık Yargı neden yayınlanmadı? ile ilgili etiketler Yargı Pınar Deniz Ay Yapım Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.