Mehmet Yılmaz Ak 'Yargı' dizisinden ayrıldı! İşte nedeni...

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, AY Yapım imzalı 'Yargı' dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da savcı Pars karakterine hayat veren oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle diziden ayrılma kararı aldı.

Senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, pazar akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde yaşanan flaş ayrılık dizinin izleyicisini şaşırttı. Yargı dizinden geçtiğimiz günlerde Rıdvan karakterine hayat veren Yiğit Kalkavan ayrılmıştı. Dizide bir ayrılık daha yaşandı.

SAVCI PARS DİZİYE VEDA ETTİ


Güçlü oyuncu kadrosu ve muhteşem senaryosuyla dikkat çeken Yargı dizisinde savcı Pars karakterini canlandıran oyuncu Mehmet Yılmaz Ak ani bir kararla projeden ayrıldı.

Mehmet Yılmaz Ak 'Yargı' dizisinden ayrıldı! İşte nedeni...

Mehmet Yılmaz Ak'ın Yargı'dan ayrıldığı doğrulanırken, konuya ilişkin açıklama da yapıldı. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle diziye veda eden Ak ile ilgili Yargı'nın Instagram sayfasından yapılan açıklamada ''Yargı dizimizin oyuncularından Mehmet Yılmaz Ak, yaşadığı sağlık probleminin çalışmasına mani olduğunu belgeleyen uzman doktor raporunu yapım şirketimize sunmuş ve projemizden kendi isteğiyle ayrılmıştır. Yargı hız kesmeyen hikâyesiyle izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.'' ifadelerine yer verildi.

Mehmet Yılmaz Ak 'Yargı' dizisinden ayrıldı! İşte nedeni... - Resim : 2

Sosyal medya kullanıcılarından 'Pars olmazsa olmaz', 'diziyi izleme nedenimdi, 'Benim için Yargı bitmiştir', 'Final yapsa da artık farketmez', 'Artık tadı tuzu kalmaz' şeklinde yorumlar gelirken, Mehmet Yılmaz Ak'a da 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

Mehmet Yılmaz Ak 'Yargı' dizisinden ayrıldı! İşte nedeni... - Resim : 3

55. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yargı'nın pazar akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek olan 55'inci bölümünde; Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu), kardeşi Defne’yi (Beren Nur Karadiş) bir türlü bulamamanın acısını yaşıyor. Pars’ın (Mehmet Yılmaz Ak), Ilgaz'ı davadan alması büyük şaşkınlık yaratıyor. Metin’in (Hüseyin Avni Danyal) sağlığına kavuşup kavuşmayacağı endişe yaratırken, boşanma davasında yan yana gördüğümüz Ilgaz ve Ceylin’in (Pınar Deniz) dava sonucu ise merakla bekleniyor.

 

Mehmet Yılmaz Ak 'Yargı' dizisinden ayrıldı! İşte nedeni... ile ilgili etiketler Mehmet Yılmaz Ak Yargı Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.