Yargı dizisindeki cinayetler akıllara tek bir ismi getirdi! Eren komiser, Tuğçe'nin intikamını aldı mı?

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı Yargı dizisinin 90. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte fragmandan yeni bölüme dair ipuçları...

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı Yargı dizisinin 90. bölüm fragmanı yayınlandı. Tuğçe'nin tecavüze uğrayıp, darp edildikten sonra denize atılmasının ardından suçluları yakalamak üzerine başlatılan soruşturma tüm hızıyla devam ederken Ceylin ve Ilgaz, beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalır.

CİNAYETLERİN ARKASINDA KİM VAR?

Tuğçe'nin başına gelen olaylarla bağlantılı cinayetler Ceylin ve Ilgaz'ın kafasında aynı soru işaretinin belirlemesine neden olur. Ceylin ve Ilgaz, cinayetleri işleyen kişinin Eren olduğunu düşünür. Cinayetlerin arkasındaki kişinin bulunup bulunmayacağı merak konusu oldu.

 
Yargı dizisindeki cinayetler akıllara tek bir ismi getirdi! Eren komiser, Tuğçe'nin intikamını aldı mı? ile ilgili etiketler Yargı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.