Yarasalarına ve LGBT bireylerine sahip çık Çin!

Koronavirüsün dünyaya yayıldığı Çin'de, hayat tamamen normale döndü. Ülkede sosyal mesafesiz ve maskesiz bir şekilde parti yapan LGBT bireyler, virüsün varlığını bile unuttu. Tüm dünyanın yeniden kapanmaya gittiği son günlerde ortaya çıkan bu görüntüler tepkilere neden oldu.

Tüm dünyada bir yıldan uzun süredir hayatı durma noktasına getiren koronavirüs salgınının ilk görüldüğü yer olan Çin'de hayat eskiye döndü.

Pekin'de yüzlerce LGBT bireyin katıldığı parti görenleri şaşırttı. Parıltılı elbiselerle dans eden LGBT bireyler partide bir de defile yaptı.

Yarasalarına ve LGBT bireylerine sahip çık Çin!

HERKES MASKESİZ VE DİP DİBE!

27 Mart'ta gerçekleştirilen partinin sıkışık bir mekanda, üstelik maske ve sosyal mesafe kurallarının gözardı edilerek yapılması tepkileri çekti.

Yarasalarına ve LGBT bireylerine sahip çık Çin! - Resim : 2

KORONAYI YAYAN ÇİN'DE EĞLENCE

Tüm dünyanın yeniden kapanmaya gittiği ve bu nedenle ekonomik zorlukların pençesinde olduğu bu dönemde koronavirüsü dünyaya yayan Çin'in böylesi eğlencelere sahne olması eleştirildi.

Yarasalarına ve LGBT bireylerine sahip çık Çin! ile ilgili etiketler Çin Parti LGBT

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.