Yapı kredi saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Yapı kredi çalışma saatleri

Türkiye vatandaşlara hizmet veren birçok banka bulunmaktadır. Bu banklardan birisi olan Yapı Kredi bankası 1944 yılında İstanbul'da Kazım Taşkent tarafından kurulan Türkiye’nin ilk özel bankası olarak bilinmektedir. Günümüzde Yapı Kredi 846 şubeye ve 16.631 çalışana sahip bir bankadır. Bu banka hakkında vatandaşlar tarafından çalışma saatleri merak edilmektedir. Yapı kredi saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. Yapı kredi çalışma saatleri işte tüm detaylar…

Türkiye’nin ilk özel bankası olan Yapı Kredi pek çok konuda hizmet veren bir kurum olarak bilinir. Para, sermaye, çek, senet vb. gibi her türlü parasal işlemleri yapan bankalardan birisi olan Yapı Kredi bankası 1944 yılından bu yana aktif olarak hizmet veren bir bankadır. Son zamanlarda meydana gelen Türkiye’de ve Dünya genelinde yayılan Covid-19 virüsünden dolayı bankaların çalışma saatlerinde değişiklik meydana geldi. Vatandaşlar Yapı Kredi bankasının saat kaçta açılıp açılmadığını ve ayrıca hafta sonu da hizmet verip vermediğini merak etmektedirler.  Yapı Kredi cumartesi günü açık mı? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. Yapı Kredi iletişim bilgileri işte detaylar.

YAPI KREDİ SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

Çek, senet, para, kredi, fon toplama gibi her türlü parasal işlemleri yapan kurumlara banka denilmektedir. Ülkemizde birçok parasal işlemleri yapan bankalar hizmet vermektedir. Bu bankalardan birisi olan Yapı Kredi bankası hakkında saat kaçta açılıp açılmayacağını merak eden vatandaşlar için sabah 09.00’dan itibaren hizmet vermektedir. Ayrıca bazı işlemlerinizi bankalara gitmeden evden rahatlıkla mobil internet şubelerinden gerçekleştirebilirsiniz.

YAPI KREDİ SAAT KAÇTA KAPANIYOR?

Yapı Kredi’nin banka şubeleri akşam saat 17.00’ da kapanmaktadır. Çalışma saati 09.00-12.30 ve 13.30-17.00 olmak üzere normal çalışma saatlerinde hizmet vermektedir. Bankanın alışveriş merkezi, havalimanı ve kurum içi şubeleri de aynı tarih itibarıyla hizmete açılmaktadır. İsterseniz evinizden mobil internet üzerinden de gerekli işlemleri yapabilirsiniz.

YAPI KREDİ CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK MI?

Yapı Kredi bankası cumartesi ve pazar müşterilerin hizmetinde değildir. Ayrıca Yapı Kredi bankası resmî tatillerde ve dini bayramlar da hizmet vermemektedir. Fakat AVM ve havalimanında bazı şubeler hafta sonları da hizmet vermektedir. Cumartesi günü AVM açılış saati olan 10:00 18:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Genellikle kamu bankalarının AVM'lerde şubesi olmaması nedeniyle bu sebeple özel bankalar hafta sonları da hizmet vermektedir.

YAPI KREDİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

Her türlü parasal işlemlerle ilgilenen günümüzde oldukça çok bankalara gidilerek kredi, çek, senet, maaş kartı gibi işlemlerden dolayı vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmektedir. Türkiye'nin her yerinden telefondan 7 gün 24 saat IVR yani sesli yanıt sistemi ve müşteri temsilcileri aracılığıyla sizlerin talep ve isteklerine yanıt olmaktadır.

0850 222 0444- 444 0 444 ve 444 0 448 Numaralı telefon ile arayıp 2-2-3’ü tuşlayarak öğrenmek istediğiniz hisse senedinin ismini, döviz cinsini, fon, repo veya vadeli mevduatın, tüketici kredisinin vadesini öğrenebilirsiniz. Ayrıca kart işlemlerinizde bu şekilde yapabilirsiniz. Yapı Kredi Banka firmasının nerede olduklarını merak edenler için şunu diyebiliriz ki; şehirden şehirde, İlçe ve semte göre farklılık olmaktadır. Bilgi almak isterseniz eğer internet üzerinden size en yakın Yapı kredi şubesi adresine ulaşabilirsiniz. Ayrıca Yapı kredi adresi olarak genel merkez adresi sunulmuştur. Bu adres; Yapı Kredi D Blok Plaza Büyükdere Cad. Levent 34330 Beşiktaş-İstanbul olarak bilinir. Bilinen telefon numarası ise 90(212) 339 70 00 numaralı telefon ile Yapı Kredi genel merkeze bağlanabilirsiniz.

Yapı kredi saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Yapı kredi çalışma saatleri ile ilgili etiketler Pazar Günü cumartesi Banka yapı kredi yapı kredi saat kaçta açılıyor yapı kredi saat kaçta kapanıyor yapı kredi cumartesi günü açık mı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.