Yanmak üzere olan kaplumbağa böyle kurtarıldı

Bursa’da 10 dönümlük arazi rüzgarın etkisiyle yandı. Mahalle sakinlerinden bir kişi ise otların arasından yanmak üzere olan kaplumbağayı kurtararak su verdi. Yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülen yangın dron ile havadan görüntülendi.

Yangın, 13.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Yenibağlar Mahallesi’nde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, martıların elektrik tellerine çarpması sonucu çıkan kıvılcımlar otları tutuşturdu. Alevler rüzgarın etkisiyle birlikte kısa sürede büyürken, yerleşim yerlerine yaklaşan alevleri görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri rüzgar nedeniyle sürekli büyüyen yangını yaklaşık 2 saat sonra evlere sıçramadan söndürdü.

Yanmak üzere olan kaplumbağa böyle kurtarıldı

ÖLMEK ÜZERE OLAN KAPLUMBAĞAYI KURTARDI

Yangın nedeniyle yaklaşık 10 dönüm otluk alan yandı. Mahalle sakinlerinden bir genç ise yanan otların arasında kaplumbağa olduğunu gördü. Hemen oraya giden genç, kaplumbağanın yanarak ölmek üzere olduğunu gördü. Hemen kaplumbağayı alarak su verdi. Kaplumbağanın çeşitli yerlerinde yanıklar olduğu görüldü.

Yanmak üzere olan kaplumbağa böyle kurtarıldı - Resim : 2

Yanmak üzere olan kaplumbağa böyle kurtarıldı ile ilgili etiketler Bursa kaplumbağa Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.