Yanet Garcia kimdir? Neden terk edildi? Call of Duty nedir? Douglas Martin ne iş yapıyor?

Call of Duty oyunuyla para kazanan Douglas Martin, dünyanın en beğenilen sunucularından biri olarak anılan sevgilisi Yanet Garcia'dan ayrıldı. Yanet Garcia kimdir? Neden terk edildi? Call of Duty nedir? Douglas Martin ne iş yapıyor? Ayrıntılarıyla haberimizde...

Oyun tutkunlarının gözdelerinden Call of Duty oyunuyla para kazanan Douglas Martin, dünyanın en beğenilen sunucularından olan sevgilisi Yanet Garcia'dan ayrıldığını açıkladı. Peki Yanet Garcia kimdir? Neden terk edildi? Call of Duty nedir? Douglas Martin ne iş yapıyor? Bu ilginç olayın detayları ve konuyla ilgili merak edilen bilgileri sizin için bu haberde bir araya getirdik.

Yanet Garcia kimdir? Neden terk edildi? Call of Duty nedir? Douglas Martin ne iş yapıyor?

YANET GARCIA NEDEN TERK EDİLDİ?
Profesyonel oyuncu olan ve Call of Duty oyunuyla para kazanan Douglas Martin, dünyanın en beğenilen sunucularından biri olarak anılan sevgilisi Yanet Garcia'dan ayrıldı. Martin, "Benim kız arkadaşa ayıracak zamanım yok. Oyun oynamam gerek" dedi.

Yanet Garcia kimdir? Neden terk edildi? Call of Duty nedir? Douglas Martin ne iş yapıyor? - Resim : 2

Son dönemde pek de başarılı olmayan Meksikalı e-spor oyuncusu Douglas Martin, kız arkadaşı Yanet Garcia’dan ayrıldığını açıkladı.

Yanet Garcia kimdir? Neden terk edildi? Call of Duty nedir? Douglas Martin ne iş yapıyor? - Resim : 3

Call of Duty oyunu ile şöhrete kavuşan Martin son dönemde performansının çok düştüğünü söylerken, ayrılık kararını YouTube üzerinden duyurdu. Martin, “Benim sadece Call of Duty oynamaya odaklanmam gerek. Benim bir kız arkadaşa ayıracak zamanım yok” ifadesini kullandı.

Yanet Garcia kimdir? Neden terk edildi? Call of Duty nedir? Douglas Martin ne iş yapıyor? - Resim : 4

 YANET GARCIA KİMDİR?
1990 doğumlu Meksikalı televizyon sunucusu Yanet Garcia, 2015 yılından itibaren internet fenomeni haline geldi. Hava durumu sunuculuğu yaptığı programda ilginç kostümler giyen Yanet Garcia kısa sürede fenomen olmayı başardı.

Yanet Garcia kimdir? Neden terk edildi? Call of Duty nedir? Douglas Martin ne iş yapıyor? - Resim : 5

Martin’in açıklamalarının ardından seksi bir fotoğrafını paylaşan Garcia, çok sayıda beğeni ve destek mesajı alırken, “Kalbim kırıldı” yorumunu yaptı. Instagram üzerinden 6.5 milyon takipçisi olan Garcia’nın YouTube’da 480.000 takipçisi bulunurken, eski erkek arkadaşı Martin’i ise Instagram’da 1.5 milyon takipçisi ve YouTube üzerinde ise 2.5 milyon takipçisi var.

Yanet Garcia kimdir? Neden terk edildi? Call of Duty nedir? Douglas Martin ne iş yapıyor? - Resim : 6

DOUGLAS MARTIN NE İŞ YAPIYOR?
21 Ağustos 1994 doğumlu Douglas Martin, Call of Duty oyuncusu olarak yaşamını kazanıyor. Espor turnuvalaraına katılan Martin, oyunlara yeteri kadar zaman ayıramadığı için sevgilisi Yanet Garcia'dan ayrıldığını açıkladı.

Yanet Garcia kimdir? Neden terk edildi? Call of Duty nedir? Douglas Martin ne iş yapıyor? - Resim : 7

CALL OF DUTY NEDİR?
Call of Duty (Göreve Çağrı), birinci şahıs nişancı türü aksiyon oyunları serisidir. Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty: Modern Warfare 2, Call of Duty: Modern Warfare 3,Call of Duty: Black Ops 2, Call of Duty: Ghosts, Call of Duty: Advanced Warfare, Call of Duty: Black Ops 3, Call of Duty: Infinite Warfare oyunları modern zamanlara göre kurgulanmıştır. Call of Duty: Black Ops'ta Soğuk Savaş dönemi oyuna konu edilmiştir. Başta Call of Duty: WWII olmak üzere serinin diğer oyunları ise II. Dünya Savaşı konuludur.

Call of Duty önce Microsoft Windows platformu üzerinde başlamış ve ileriki oyunlarla birlikte konsollara da taşınmıştır. Serideki oyunlar Infinity Ward, Treyarch, Gray Matter Interactive, Spark Unlimited, Pi Studios ve Amaze Entertainment gibi birçok yapımcı firma tarafından farklı zamanlarda geliştirilmiş, Activision ve Aspyr Media tarafından da piyasaya sürülmüştür. Oyunlarda ayrıca id Tech 3, IW engine ve Treyarch NGL gibi farklı oyun motorları kullanılmıştır.

Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından 29 Ekim 2003 tarihinde piyasaya sürülen serinin ilk oyunudur. id Tech 3 oyun motorunu kullanır. Oyundaki Cpt. Price oyuncuların aşırı beğenisini toplamıştır. Oyuncular Activision'a Cpt. Price'ın yeni oyunlarda da yer alması için mektup ve e-postalar yağdırmışlardır. Call of Duty 2'de Captain Price tekrar kendini göstermiştir. Ancak oyunun diğer serilerinde Captain Price'ın yerini torunu olan John Price almıştır. Cpt. Price Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Call of Duty: Modern Warfare 3 oyunlarında da mevcuttur.

Yanet Garcia kimdir? Neden terk edildi? Call of Duty nedir? Douglas Martin ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Yanet Garcia doug martin call of duty kimdir neden terk edildi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.